Sultanagzi'de Genç Kürsü'nün Finali Yapıldı

Genç Kürsü Final programına Eski Sağlık Bakan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Erkan Kandemir, İl Gençlik Kolları Başkanı Melih Ecertaş, Belediye Başkanı Cahit Altunay, İlçe Başkanı Suzan Dağlar Civan, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri ve çok sayıda genç katıldı. Program saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunmasıyla başladı.

Programın açılış konuşmasını yapan İlçe Gençlik Kolları Başkanı Onur Uygun, Sultangazi’de kökü mazide olan ati gençlik hedefiyle yola çıktıklarını belirterek bu amaçla gece gündüz demeden çalıştıklarını ve bugün yapılan çalışmaların meyvesini alma zamanı olduğunu belirtti.

Gençlerin konuşmalarının ardından Belediye Başkanı Cahit Altunay söz alarak yerel gündemli sorulara dair cevaplamalarda bulundu. Altunay, özellikle Sultangazi gençliğine yönelik çeşitli çalışmalar yaptıklarını ve gençliğe dair her projeye destek verdiklerini belirtti. Belediye olarak ücretsiz takviye kurslarından, gençlik merkezlerine, başarılı öğrencilerin yurtiçi-yurtdışı kültür gezilerine kadar çeşitli çalışmalarla gençlerin sosyalleşmelerine katkıda bulunduklarını belirtti.