Sultangazi’de Anneler Günü Kutlandı

Sultangazi Belediyesi Nikah Sarayı'nda düzenlenen programda konuşan Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay; "Annelerimizin sevgisi, bizlerin arkasındaki en büyük destektir. Çünkü bizlere verilecek hiçbir  destek annelerimizden aldığımız  güçten daha etkili değildir" dedi.

Sultangazi Belediyesi, Anneler Günü’ne özel program düzenledi. Sultangazi Belediyesi Nikah Sarayı'nda düzenlenen programa İstanbul Milletvekili Şirin Ünal, Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay ve eşi İlknur Altunay, AK Parti İlçe Başkanı Suzan Dağlar Civan ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Programda konuşan Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay; anneliğin önemine dikkat çekti. Başkan Altunay, "Anne sevgisi, sevgilerin en güzelidir. Anne, bağlılığın, fedakarlığın, vefanın, karşılık beklemeden vermenin ve sevmenin sembolüdür. Annelerimizin sevgisi, bizlerin arkasındaki en büyük destektir. Bizlere verilecek hiçbir  destek annelerimizden aldığımız  güçten daha etkili değildir" diye konuştu.

"Annelerimize olan sevgimizi bir güne sığdırmak mümkün değildir" diyen Başkan Altunay,   "Anneler, ömür boyu sevgiye, saygıya, hizmete ve hürmete layık en yüce varlıklar" dedi. Konuşmasında 15 Temmuz darbe girişimindeki şehitlerin annelerine de seslenen Başkan Altunay, şunları söyledi:

"15 Temmuz gecesi ihanetin ve karanlık senaryoların en vahşeti sergilenmek istendi. Korkuyu korkutan, ölümü öldüren, cesareti bir zırh gibi giyinen milletimizi unuttular. O gece vatan için, bayrak için bütün ayrılıklar yok oldu, eridi! O gece şehit olanlar, tüm şehitlerimiz gibi gönlümüzde yaşıyorlar. Şehit anneleri ise şehadet şerbetini içen şehitlerimizin kutsal emanetleridir. "

Programda İstanbul milletvekili Şirin Ünal da selamlama konuşması yaparak, anneliğin önemine vurgu yaptı. Protokol konuşmalarının ardından tüm anneler adına şehit annelerine çiçek takdim edildi.