Sultangazi’nin Kosovalı Ziyaretçileri

Türkiye’ye kültürel bir gezi düzenlediklerini belirten Kosovalı ziyaretçiler, Türkiye’yi ve Sultangazi’yi çok sevdiklerini belirterek geziden duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, Kosova’dan gelen ziyaretçilerini ağırladı. Kosova Milletvekili Müferra Şinik, Kosova Prizrenliler Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkan Yardımcısı Tevfik Sağlam ile 25 Kosovalı öğretmen, Türkiye’ye yaptıkları kültürel gezi kapsamında Sultangazi Belediyesi’ni de ziyaret etti.

Kosovalı misafirleri ağırlayan Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Sultangazi ilçesi hakkında bilgi veren Başkan Altunay, “Balkanlardaki dostlarımızın ziyaretinden çok memnun olduk. Balkanlarla kurduğumuz dostluk köprüsü böyle ziyaretler ile perçinleniyor” ifadelerini kullandı.

Türkiye’ye çok yoğun duygularla geldiklerini belirten Kosovalı ziyaretçiler ise “Türkiye’nin misafirperverliğinden çok memnun kaldık. Tarihi ve kültürel yerleri gezmekten ve Sultangazi’yi görmekten çok memnun olduk” şeklinde konuştu.