Sultangazi Belediyesi’den Siirt’e Yardım TIR’ı

Gelişen ve büyüyen Türkiye'nin kardeşlik altyapısının daha da güçlendirilmesi için Sultangazi Belediyesi, Siirt’e yardım elini uzattı. Temel ihtiyaç malzemelerinin yer aldığı erzak kolileri, anne adayları için yeni doğan çantaları, sosyal donatı alanlarına yönelik bank ve oyun gruplarının yer aldığı yardım TIR’ı, Siirt’e gönderildi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, ilçe halkı ile birlikte Anadolu insanının dertlerine derman olmak istediklerini söyledi. Başkan Altunay, “Sultangazi Belediyesi olarak dünyanın farklı coğrafyalarında ihtiyaç sahiplerine ulaşmaya çalışıyoruz. Bu amaçla ilçe halkımızın desteği ile hazırladığımız yardımları bu bölgelere ulaştırıyoruz” diye konuştu.

Öte yandan bu çalışmaları Anadolu’nun farklı bölgelerinde de sürdürdüklerini ifade eden Başkan Altunay, "Anadolu’da yaşayan insanlarımızın ihtiyaçlarının karşılanması noktasında elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Bölgeye yönelik projeler geliştiriyoruz. Yardımlarımızı gelen talepler doğrultusunda yolluyoruz. Diğer yandan ihtiyaçlar doğrultusunda park ve donatı alanları gibi birçok konuda desteğimiz sürecek" diye konuştu.