Sultangazili Girişimciler Belgelerini Aldı.

Esnaf Odası Sultangazi'de Girişimcilik Kursunu Tamamladı.

 

Gaziosmanpaşa Küçükköy Esnaf Odası ve Sanatkarlar Odası'nın, Sultangazi Kaymakamlığı'nın destekleri ile düzenlediği KOSGEB girişimcilik kursunu başarıyla bitirenlere belgeleri verildi. Belgelerin dağıtım programına Sultangazi Kaymakamı Ali Uslanmaz, Esnaf Oda Başkanı Erkan Kaya, oda yöneticileri ve kursiyerler katıldılar.

 

Programda konuşma yapan Sultangazi Kaymakamı Ali Uslanmaz, "Sultangazi'de görev sürem bitti. Ama buradan ev aldım. Artık Sultangaziliyim. İyi dostluklar kurduk. Oda Başkanımız Erkan Kaya'da bana Sultangazi'de girişimcilik kursu açmak için yer aradığını ifade ettiğinde, kendisine yer bulamazsam makam odamı vererek bu kursu açtıracağımı söylemiştim. Bugün kursu açıp, belge alan kursiyerlerimizi görünce mutlu oldum." Şeklinde konuştu.

 

Esnaf Oda Başkanı Erkan Kaya ise, "Kaymakamımız Sayın Ali Uslanmaz Sultangazi'de bize söylediği gibi makam odasının kapılarını sonuna kadar açtı. Bizde bu hizmetleri verdik. Kendisi Sultangazi'deki makamından ayrılacak ama gönlümüzdeki makamlarda ebedi kalacak." Şeklinde konuştu.

 

Program sonunda Sultangazi Kaymakamı Ali Uslanmaz ve Esnaf Oda Başkanı Erkan Kaya kursiyerlerin belgelerini birlikte verdiler. 

Makamlar, görevler değişse de dostluklar baki kalıyor...