Sultanşehir neresi?

Covid 19 Virüsü'nü Dünya ve Türkiyemiz yenmek için olağanüstü mücadele ederken, Sultangazi Belediyesi ise 'evdakal' çağrı afiş görsellerinde Sultanşehir ismini neden kullanıyor?

 

Sultangazi Belediyesi reklam panolarına yapıştırdğı görsellerin birinde Sultagazi, diğerinde Sultanşehir isimlerini kullandığı görülüyor. Bu durum Sultangazi'den Sultanşehir'e geçiç mi yapılyor algısı oluşmasına neden oldu!

 

Konuyla ilgili yazılı açıklamada bulunan Gelecek Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Ramazan ALTAN "Butün dünya ile birlikte Sultangazi hemsehrilerimiz can derdine düşmekten Sultangazi Belediye Başkanı Sayın Abdurrahman Dursun ve ekibinin ilçenin ismine yönelik yaptıkları bilinç altı çalışmaları hayret ve ibretle izliyoruz.


 
HALK DERDİ GEÇİM, ONLARIN DERDİ İSİM

Covit 19 Virüs nedeniyle evine kapanan halkın günlük yiyecek ihtiyaçlarını karşılamaktan zorlandığı bir dönemde Belediye yönetıminin isim değiştirme derdine düşmesini görmekten dolayı çok üzgünüz.


 
'DÜN ILÇEYI YÖNETMEYE GELENLER BUGÜN GEÇMİŞİN İZİNİ SİLEMEZ'

Sultangazi ilçesinin kuruluşunda emeği olmayanların geleceğiyle ilgili söz söylemeye hakları yoktur.
O günlerde ortak aklında fikirleri doğrultusunda ortaya çıkan bizim inanç ve kültürümüzde de özel bir yere sahip olan SULTAN VE GAZI'liğin birleşiminden doğan Sultangazi ismini değiştirmeye hiç kimsenin gücü yetmeyecektir.