Suzan Dağlar Civan Saray'dan Yazıyor...

Suzan Dağlar Civan, Tekirdağ Saray'dan Yazıyor...

Ak Parti Sultangazi İlçe Başkanı Suzan Dağlar Civan, Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 'Bize ne oluyor ki kendi içimizde birbirimize karşı çalım atıyoruz?'  "bize zarar veren kardeşlerimizi de uyarıyorum kusura bakmasınlar, biz uyarmadan kendileri bu uyarıyı yapsınlar ve adımı atsınlar." Şeklindeki teşkilata yönelik açıklamaları sonrası bir açıklama yaptı.

 

Sosyal medya üzerinden açıklamada bulunan Suzan Dağlar Civan'ın konumu Tekirdağ Saray olarak görüntülendi.

Dağlar'ın kime mesaj vermeye çalıştığı tam anlaşılmayan ama anlayanın anladığı mesajın girişi şöyle oldu:

 

"Bizlere teşkilatçılık dersi vermeye çalışan, teşkilatçı gibi gözüküp, çakma dava adamlığı yapmaya çalışanlara, bir mesajım var. Sn Genel başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın bugün yapmış olduğu grup konuşmasından sonra, kendi menfatine uyan kısımları cımbızlayarak, sanki hazine bulmuş gibi çarşaf çarşaf şov yapmaya çalışanlara tek bir mesajım var. Omurgalı olun, Sayın Genel başkanımızın mesajını anlamış olsaydınız fitne, fesat, haksızlık yapma, motivasyon düşürme, kul hakkına girme yapmazdınız. UNUTMAYINKİ;Sultangazi teşkilatları herdaim liderinin arkasında,partisinin kurumsal kimliğine yakışır şekilde çalışmalarını yürütmüştür..."

 

Suzan Dağlar Civan'ın ağır ithamları; , 'Çakma Dava Adamı' kim? Kim cımbız kullanıyor? Erkek mi Kadın mı? Kim omurgasız?  Fitne, fesat çıkartan kim?

Şayet, bütün bunları yapan bir Ak Partili ise neden disiplin süreci işletilmiyor? 

 

Ak Parti'nin İlçe Başkanı Suzan Dağlar Civan, isimleri zikretmeyerek kendi teşkilatını töhmet altında, zan altında bırakmaya hakkı var mı?