Suzan Dağlar Civan Kınayamadı!

Başkan Civan'dan ilginç açıklama...

Ak Parti Sultangazi İlçe Başkanı Suzan Dağlar Civan, Sultanagazi'de yaşanan bilgi kirliliği ve sataşmalar hakkında sosyal medya hesabından "içersinde kınama kelimesi geçmeyen" şu paylaşımda bulundu:

"Son günlerde yerel düzeyde habercilik yapan internet sitelerinden Ak Parti ilçe teşkilatlarımıza ve ilçemiz belediye Başkanı sayın Cahit Alltunay'a, Gençlik kollar MYK üyemiz Ensar Topçu'ya yönelik haberler yapılmaktadır. Asılsız bir haberi/yazıyı/yorumu yayınlamadan önce yayınlayanlardan beklenen gerekli özeni gösterip o haberin/yazının/yorumun ne ölçüde doğru olduğunu araştırıp soruşturduktan sonra o haberin/yazının/yorumun yayınlaması gerekir. Hukuken ve vicdanen kabul edilmesi mümkün olmayan asılsız haberler yapılmamalıdır. Bu haberlerin tamamen Ak Partiye zarar verdirtmek oldugunu düşünüyorum ve bu asılsız haberlerin yapılmasının uygun olmadıgını düşünüyorum. Sultangazide görev yapan basın mensuplarımız dan bu konularda duyarlılık gösterenlere tesekkürler ediyorum, göstermeyen gazetecilerimizden de gerekli hassasiyeti gösterilerini istiyorum. Herkese hayırlı günler diliyorum."

Ak Parti'nin bazı teşkilat üyeleri ise sosyal medya hesaplarından kınama mesajları yayımladı.

Son 24 saat içinde ise Sultangazi'de sosyal medya hesaplarında kınama mesajlarının artması üzerine Sultangazi Belediye Basın Danışmanı Necip Fazıl Ergüt'ün sosyal medya hesabında;

"Geç gelen adalet adalet değildir" derler Ya "Geç gelen Kınamalara" ne demeli?
 Her neyse
 Sırada ki kınamayı görelim."  İfadeleri yer alırken, ilçe başkanından o kınama kelimesinin gelmemesi dikkat çekti.