Süzgün: Polis halkımızın huzur ve güvenliği için vardır.

Gaziosmanpaşa İlçe Emniyet Müdürü Kenan Şaban Süzgün'ü, editörümüz Ali Şükrü Kara makamında ziyaret etti.

 

Geçtiğimiz ay Gaziosmanpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne atanan Kenan Şaban Süzgün, ilçede aktif çalışmalara başladı. Mesleğinde tecrübeli ve donanımlı bir görüntü veren Süzgün, Gaziosmanpaşa'ya da kısa zamanda hakim olmuş durumda. Milletin huzur ve güvenliği için insanlarla ve kurumlarla diyalog kurmayı önemsiyor.

 

Gaziosmanpaşa'da huzur operasyonlarını süreceğini belirten Süzgün, ilçe emniyeti olarak uyuşturucu konusunda daha yeni operasyon yaptıklarını ifade etti. Bazı okullarda polis arkadaşları görevlendirdiklerini ifade eden Süzgün, okul saatinde cafelerde oturan çocukları bile zaman zaman alıp okula ve aileye teslim ettiklerini söyledi.

 

Kamu yararı açısında basını kamunun bir parçası gördüğünü belirten Süzgün, kamuoyunu aydınlatma ve doğru bilgilendirme açısından basının önemli olduğunu vurguladı. Kamu görevlilerinin ve kendisinin de eleştiriye açık olduğunu belirten Süzgün, önce konuyla ilgili kendilerinden görüş alınmasının doğru olacağını söyledi.

 

Gaziosmanpaşa'ya yeni atanan Kenan Şaban Süzgün, donanımlı, konulara hakim, operasyonel görüntüsü ile ilçe dikkat çekiyor. İlçede huzurun biraz daha artacağı görülüyor...