Tam Gün İngilizce Öğreten Anaokulu

İremnur Anaokulu'nda çift dilli eğitim ve yabancı kökenli eğitimciler var.

Eyüp Rami ve Gaziosmanpaşa Merkez Mahalleleri'nin kesiştiği noktada yaklaşık 1.000 metrekare alanda bulunan Özel İremnur Anaokulu, Dünya Standartlarında Kids Education Academy eğitim sistemi ile hizmet vermeye başladı. 

Çocuklar yeni eğitim sisteminde tam gün İngilizce öğrenme imkanına sahip. Anaokulu'nda sabah 9'dan 16:30'a kadar, ana dili İngilizce olan yabancı kökenli öğretmen tarafından İngilizce öğreniyorlar. Türk öğretmen tarafından Türkçe kullanılan kelime ve cümleler, İngilizce olarak çocuklara öğretiliyor. Yapılan resim veya işler İngilizce olarak ayrıca anlatılıyor. İngilizce öğretmenin ana dili İngilizce olduğundan telaffuzlar daha net ve doğru olarak çocuklara öğretiliyor. Ayrıca çocuklar uzman Psikologlar gözetiminde eğitimelerine devam ediyor.

İremnur Anaokulu'nda şu anda sınırlı sayıda kalan kontenjanda, 2010-2011-2012 ve 2013 doğumlu çocukların kayıtları devam ediyor. Çocuklar sabah 7:30'dan akşam 18:30'a kadar Anaokulu'nda eğitim almaya devam edebiliyor.

Özel İremnur Anaokulu Merkez Mahallesi Yüksek Sokak Bayrak Plaza No:18 Gaziosmanpaşa - İstanbul adresindeki yeni yerini, yerinde gezebilirsiniz. Veya 0212 563 79 99 numaralı telefondan bilgi alabilirsiniz...