Taşlıtarlaspor Kulübü Gençler İçin Var

Gaziosmanpaşa Taşlıtarlaspor Kulübü'nü yönetim kurulu toplantısı öncesi editörmüz

Ali Şükrü Kara ziyaret etti.

 

Kulüp Başkanı Serkan Erkul yeni federe olmalarına rağmen kısa zamanda liglere katıldıklarını belirterek, "Taşlıtarlaspor Kulübü olarak  2018 yılının Ocak ayında kurulduk  Yaptığımız girişimler sonucu 2018 yılı Mart ayında da federe olarak liglere katılma hakkı kazandık. İlk olarak 2018 Eylül ayı itibari ile U17 takımımız ile liglere başladık. Liglere başladığımızda 10 sporcumuz vardı. Kısa zamanda aynı sezon içinde başlayan liglerde 10 kategoride mücadele ettik. Yani 8 ayda 10 ayrı takım kurarak liglerde centilmence mücadele ettik.  U19 ve U16'da gruplarda üçüncü olduk. A Takım ve diğer gruplarda da orta sıralarda yer aldık.

 

Şimdi önümüzdeki sezona hazırlıklarına başlıyoruz. Eylül ayında U14 ve U16 grup maçları başlıyor. İdman sahası bulduğumuzda hazırlıklara başlayacağız. Şu anda 138 lisanslı sporcumuz var.

 

Taşlıtarlaspor kulübü olarak ayrıca futbol okulumuz var. Kiraladığımız bir halı sahada 150 çocuğumuza spor yaptırıyoruz. Kız çocuklarımızda futbol okulumuza geliyor. Bugüne kadar 350 çocuğumuzu sporla buluşturduk. Bu konularda bize destek olan herkese teşekkür ediyoruz." dedi.

 

Takımın hocalığını yapan Mustafa Bekir Erkaya ise yönetimin özverisinin kendisini etkilediğini dile getirerek, "Kulübe bir maaş konuşarak gelmiştim. Ama zaman içinde kısıtlı imkanları, yöneticilerin çocukları idmanlara kendi araçları ile -belki de bıkmadan günde 5-10 kere- taşıdığını görünce maaşım helali hoş olsun dedim. Şu anda kulüpte gönüllü hizmet veriyorum. Gaziosmanpaşa'da bazı kulüpler bize idman sahası vermedi, para istedi. Bazı kulüpler de borcumuz olduğu için soyunma odası vermek istemedi. Bunları da gördük. Sarıgöl'ün alt tarafındaki dere kenarında halı sahada idman yaptık. Daha sonra Küçükköyspor bize sahasını açtı, orada idmanlara devam ettik. Şimdi yeni sezon için kulüpler birliği takımlara sahaları paylaştıracağı söyleniyor. Ne olacak bilemiyoruz.

Belediyemiz maçlar için hafta sonu birer araç verebiliyor. Aynı gün üç maçımız oluyor, diğer iki aracı yöneticilerimiz kendileri bir yerlerden buluyor.  İyi çocuklarımız var. Bunları kaybetmemek için yöneticilerimiz çoğu zaman kendi araçları ile onları evlerinden alıp idmana, maça getirip, götürüyorlar.

 

Kulüp yöneticilerimiz bardak satarak, saat satarak kulübe gelir elde etmeye çalışıyor. Futbol okulumuzda 150 çocuğumuz var. Bir bedeli var ama 30 kişi gönüllü olarak ancak verebiliyor. Kalanından alınmıyor zaten...

 

Burada çocuklarımıza futbol dışında satranç, tiyatro gibi etkinliklerimiz oldu. Çocukların okul başarısı artsın diye idman öncesi okuma saatleri yaptık.  Ailelere yönelik sporcu sağlığı, çocuk gelişimi ve beslenme konusunda seminerlerimiz oldu.  İkinci seminerimiz 2 Ağustos 2019 Cuma akşam saat 20:00'da Gaziosmanpaşa Belediye Kültür Merkezi'nde gerçekleşecek.

 

Taşlıtarlaspor Kulübü yöneticileri hakikaten özveri ile çocuklarımız için bu işi yapıyorlar. Çevreden biraz daha destek gördüklerinde kazanan Gaziosmanpaşalı çocuklar ve gençler olacaktır."

 

Kulüp yönetimi ziyaretinden dolayı Gophaber editörümüz Ali Şükrü Kara'ya kulüp saati, kupa ve takvimi hediye ettiler.