Taşlıtarlaspor Lige Hazırlanıyor.

Taslıtarlaspor Kulübü  güçlü bir yönetim ile federe oldukları ilk senelerinde başarılı olabilmek adına tecrübeli teknik adam Tüfad Yönetim kurulu üyesi olan Mustafa Bekir ERKAYA ile sözleşme imzaladı.  Tecrübeli hoca göreve gelir gelmez kendisine alt yapıda ve A takım düzeyinde olmak üzere teknik ekip kurdu. Yardımcılığına ise yıllardır hocalık yapan İsmail ÖLMEZ, ALT yapı yardımcılığına Nurettin YILMAZ, Serkan SAYIN ve Emre TULA getirildi.

 

Kulüpten yapılan açıklamada “İlçemizi alt yapılarda temsil edeceğiz. Teknik ekip bu başarılı ve özverili çalışmalarından dolayı kendilerine yönetim kurulu başkanı ve yönetim kurulu üyeleri olarak teşekkür ediyoruz. Bu sene ligde U12, U13, U17B, U19/2, A takim ve bayan futbolu olarak mücadele edeceğiz.

 

Bu mücadelemizde bizlere destek olan yönetim kurulu üyelerimize, Gaziosmanpaşa Belediye Başkanımız Hasan Tahsin Usta ve  Belediye Başkan Yardımcımız Zekeriya Eroglu‘na Kulüpler Birliği Başkanı Murat Yılmazer ve Gaziosmanpaşa da bulunan esnaflarımıza bizlere destek olan tüm dostlarımıza sonsuz teşekkür ederiz. Tüm spor kulüplerine yeni sezonda sakatsız ve başarılı bir sezon geçirmelerini temenni ederim. Sizlerin destekleriyle Gaziosmanpaşa da ilçemize en iyi şekilde temsil edeceğimden emin adımlarla ilerliyoruz.” Denildi.