TDF Gençlik: “Şehit Kaymakam M.Fatih Safitürk'ün Yolundan Devam” Dedi

Başkanlığını Mustafa Demir’in yaptığı Trabzon Dernekler Federasyonu çalışmalarını sürdürüyor.

Bu yılkı okul, vazifesi başında makamında Şehit edilen Kaymakam Muhammed Fatih SAFİTÜRK' ün görev yaptığı Mardin İli Derik ilçesindeki Ambarlı ilk ve orta öğretim okulları oldu.

Trabzon Dernek Federasyonu Gençlik Kolları’ndan konuyla ilgili olarak yapılan açıklama şöyle oldu:

“2013 yılında Van ile başlayıp 2014 yılında Ağrı, 2015 yılında Erzurum  ile devam eden sosyal sorumluluk projesinde 2016 da da Mardinli 300 öğrenci kardeşimizin  kışlık giyecek ( mont, kazak, ayakkabı, çorap, pantolon) ve kırtasiye malzemeleri (defter, kalem, silgi, makas, kalemlik v.s. ) ihtiyaçları karşılandı. Tedarik edilen malzemelerin dağıtımı bugün Derik ilçesi Ambarlı ilk ve orta öğretimdeki öğrenci kardeşlerimize TDF Gençlik Kolları Başkanı Abdülkadir MERİÇ, Bayram UZUNOĞLU, İsmail KIZILDAĞ ve Fatih KURUMAHMUT' tan oluşan TDF heyeti, İlçe Milli eğitim Müdürü Mustafa KAHRAMAN, Şube Müdürleri  Zeynettin BABUR, Mustafa SAVCI, okul müdürü Nasrallah MENEK Trabzonlu Öğretmenlerimiz Habibe CEVHER, Yasemin KIZILTAŞ ve diğer öğretim görevlilerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Yardım malzemeleri dağıtıldıktan sonra Milli Eğitim Müdürleri ve öğretmen arkadaşlar TDF Gençlik Kolları heyetine ilçeyi gezdirdi. Akabinde Belediye Başkan Yardımcıları Yusuf TUTAL ve Hikmet SUBATAN' ın katılımıyla Öğretmen evinde yemek yenerek birlikte sohbet edildi. TDF Gençlik Kolları heyeti Yardım projesinin vazgeçilmezlerinden olan Trabzonspor formalarını Trabzonlu öğretmenlerimiz Habibe CEVHER ve Yasemin KIZILTAŞ'a hediye ettiler. Kaymakam Hakan KAFKAS il dışında olduğu için forması temsilen hediye edildi. Derik Milli Eğitim Müdürü de TDF Gençlik Kolları heyetine hediyelerini verdiler."