TEM Konutlarında Satılık ve Kiralıklar Arttı.

Avrupa Konutları'nda Satılık ve Kiralıklar Neden Artıyor?

Gaziosmanpaşa TEM kenarında yapılan Avrupa Konutları ilk yıllarda büyük ilgi görmüş, ilçe dışından birçok kişinin ev aldığı biliniyordu.

Avrupa Konutlarında son aylarda satılık ve kiralıklar bir hayli arttı. Daha önceki yıllarda çok az sayıda ilan görülen Sahibinden.com'da "tem avrupa konutları" "gaziosmanpaşa" şeklinde bugünlerde yapılan aramada 269 satılık veya kiralık konut, 9 işyeri olmak üzere 278 emlak görülüyor.

Yaklaşık 500 Lira aidatı olduğu söylenen konutlarda satış ve kiralıklardaki artışın çevresel etkilerden kaynaklandığı ifade ediliyor.

Remax Analiz Gayrimenkul Danışmanı İbrahim Molla, insanların artık şehir merkezine daha yakın projeler olan, Kağıthane Vadi İstanbul Projeleri, 5. Levent gibi projeleri tercih ettiklerinden Avrupa Konutları'nda satılık ve kiralıkların artırmasına neden olduğunu ifade ediyor. Molla ayrıca Avrupa Konutları'nda fiyatların daha aşağıya gelmesinin de öngörüldüğünü söylüyor.

İbrahim Molla ayrıca, Gaziosmanpaşa'da yeni projelerin fiyatlanmasının Gaziosmanpaşa'da yaşayan insanlara ve alıcılara göre yapılmasını tavsiye ediyor.

Karayolları, Gazi Mahallesi ve çevresinde artan terör olayları, bölge halkını da rahatsız ediyor.