Terör Sandıkta Biter!

Türkiye’nin istikrar ve güven ortamına ihtiyacının olduğu bir dönemde yapılacak olan 1 Kasım seçimlerinde millete çok önemli görevler düştüğünü belirten Erdoğan, “Terörü sandıkta siz bitireceksiniz” dedi.

Konuşmasına, salonu dolduran kalabalığa gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ederek başlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 20 Eylül’de İstanbul’da da aynı isimle, “Milyonlarca Nefes Teröre Karşı Tek Ses” mitingi düzenlendiğini hatırlatarak, “Tüm dünyaya teröre karşı tek ses olduğumuzu haykırmıştık, bugün de burada sizlerin, Avrupa’daki milyonlarca nefes adına teröre karşı tek ses olduğunuza şahitlik ediyoruz” diye konuştu.

BİZ TERÖRLE MÜCADELE EDİYORUZ KÜRT KARDEŞLERİMİZLE DEĞİL 

“Altını çizerek söylüyorum, biz terörle mücadele ediyoruz. Bölgede yaşayan kardeşlerimizle değil. Bunun iyi bilinmesi lazım” ifadelerini kullanan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bizim sorunumuz Kürt kardeşlerimizle değil, bizim sorunumuz terörledir, teröristledir. Terör örgütü de sırtını ona yaslayan parti de kesinlikle Kürt temsilcisi değildir” diye konuştu.

TÜRKİYE’Yİ ÇAPULCUYA TESLİM ETMEYİZ

Türkiye’de yaşadığı halde bu topraklarla, bu coğrafyanın tarihiyle, kültürüyle, birikimiyle hiçbir irtibatı kalmamış olanlar bulunduğunu söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bunların kimi siyasetçi, kimi medya mensubu, kimi iş adamı, kimi şu, kimi bu sıfatı taşıyor olabilir. Önemli olan nereye hizmet ettikleridir, kimin kılıcını çaldıklarıdır” dedi.

Erdoğan, “Hem bu vatanın ekmeğini yiyip, suyunu içip, havasını teneffüs edip hem de bu milletin birliğine kastedenleri, bu ülkenin birliğine, bütünlüğüne saldıranları asla affetmeyeceğiz. Biz bu ülkeyi çapulculardan teslim almadık. Onun için de üç-beş çapulcuya asla teslim etmeyeceğiz” diye konuştu.

EYYY AVRUPA!

Konuşmasında Avrupa’nın ikiyüzlü tutumuna da tepki gösteren Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Biz 2 milyon Suriyeliyi misafir ederken, Avrupa’da 200-250 bin sığınmacı var. Ey Avrupa, acaba İnsan Hakları Beyannamesi’nde bunlarla ilgili hiçbir şey yok mu ya? İnsan Hakları Beyannamesi’ni hiç okumadınız mı ya? Acaba mültecilerle ilgili bu komisyonları filan Birleşmiş Milletler’de niye kurdunuz? Bunlar ne işe yarar?” diye sordu.

Kaynak: Yeniakit.com.tr