Tesettür Mayo

Dini hassasiyetleri olan hanımlar tesettür mayo çeşitlerini tercih etmektedir. Bilinen klasik standartlardaki mayolar İslam dininin emirlerine uygun değildir. Hanımların elleri, yüzleri ve ayakları dışındaki vücudunun kalan kısımlarını kendilerine haram olan erkeklere göstermesi yasaktır. Bayan bayana yüzülen havuzlarda göbek ile diz kapağının kapalı olması gerekir. Klasik mayoların özellikleri ihtiyaçları karşılamaz. Genel olarak haşema olarak adlandırılan mayolar üretilmiştir. İslam’ın emir ve yasaklarına uygun olarak tasarlanmış olan ürünler, teninin güneşten zarar görmesini istemeyen bütün hanımların tercihidir. Tesettür konusunda hassas olan bireyler için yeni model mayolardan söz edebiliriz. Bu tür mayolar aynı zamanda konforlu bir kullanım özelliğine de sahip olan ürünler olarak karşımıza çıkmaktadır!

Tesettür Mayoların Özellikleri

Üretilmeye ilk olarak 1980’li yıllarda başlanılmış. İlk zamanlarda ürünlerde fazla renk seçeneği yoktu. Siyah, lacivert gibi koyu ve ana renklerde üretim yapıldı. Zamanla gelen talepler doğrultusunda tesettür mayo renk yelpazesi genişletildi. Şimdilerde fuşyasından mint yeşiline, sarısında mavisine kadar her renkten mayo bulmak mümkün. Özel paraşüt kumaşından üretilen ürünler suda ve sudan çıktıktan sonra vücuda yapışmaz. Yüzmeyi kolaylaştıran bir yapısı var. Ilık su ve sabunla yıkandığında temizlenir ve çok çabuk kurur. Renkleri farklı olmakla birlikte genel olarak 4 ana parçadan oluşur. Bone, tunik, alt ve üst olmak üzere 4 parçadan oluşan ürünlerin üretiminde likralı kumaşlar da kullanılır. Siz de en şık tesettür mayoları için etkili bir araştırma sürecinin içerisinde yer almalısınız!

Tesettür Mayo Kullanımı

Havuzda giyilmek üzere alınan tesettür mayo modelleri dar kalıplıdır. Likralı kumaştan üretilen ürünlerin alt parçası uzun veya kapri tarzında olabilir. İnsan sağlığına zararlı hiçbir madde içermediğinden çocuklar tarafından da kullanılmasında problem yoktur. Denizde kullanılmak üzere tasarlanan modeller daha geniş kalıplıdır. Ortak alan olmasından dolayı deniz modellerinde tesettür kurallarına azami dikkat edilmektedir. Paraşüt kumaşından üretilen ürünler vücuda yapışmaz. Suyun içeri girmesini engellemek için kol ve bacak bilekleri lastiklidir. Tesettür mayo modelleri her sezon değişen moda kriterlerine göre farklılık gösteriyor. https://www.ihvan.com.tr/tesettur-mayo internet sayfası sizlere mükemmel fırsatlar sunacaktır!