Topçular Spor Kulübü Süper Amatör'de...

Topçular Spor Kulübü 2015-2016 sezonu şampiyonluk kupasını, her zaman sporun ve sporcunun yanında olan, spor kulüplerine her türlü yardım ve desteği sağlayan Başkan Remzi Aydın'ın elinden aldı

1. Amatör Ligi 6. Grup'ta mücadele veren Topçular Spor Kulübü, oynadığı 44 maçta aldığı 40 galibiyet ve 4 mağlubiyetle şampiyon olarak Süper Amatör Ligi'ne çıktı. Sezon boyunca en az kırmızı kart gören unvanını da alan futbolculara şampiyonluk kupasını düzenlenen bir törenle Başkan Remzi Aydın verdi.

Kulüp binasında düzenlenen törene Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın'ın yanı sıra Eyüp Amatör Kulüpler Birliği Başkanı ve Öz Alibeyköy Spor Kulübü Başkanı Metin Çırpan, Kulüp Başkanı Fatih Kulaksız, Nişanca Mahalle Muhtarı Ramazan Güven de katıldı.

Törende Başkan Aydın, kulüp yöneticilerini ve oyuncuları tebrik ederek “Zorlu bir grupta zorlu mücadeleler oldu. Neticede gerçekten takdire şayan bir başarı elde edildi. Allah başarınızı daim etsin. Birlik beraberlik içerisinde, düzgün yöneticiler, düzgün yönetim ve inanmışlık olunca başarı geliyor” dedi.

Spor kulüplerine desteğini sürdüreceğini de belirten Başkan Aydın konuşmanın ardından kupayı takım oyuncularına verdi. Nişanca Mahalle Muhtarı Güven ise Eyüp Amatör Kulüpler Birliği adına Kulüp Başkanı Kulaksız'a bir plaket verdi.