Toplumsal Mutabakatın Adı Ali Yıldırım

Ali Yıldırım Toplantısında Geniş Katılım Sağlandı.

 

CHP Gaziosmanpaşa Belediye Başkan Aday Adayı Ali Yıldırım, Gaziosmanpaşalılar ile geniş katılımlı buluşma toplantısı organize etti.  Gopark Junior Salon'da gerçekleşen toplantıya CHP Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Binali Dağdeviren, Adalet Partisi Genel Bşk. Yrd. İslam Güçlü, Adalet Partisi Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Cevat Tavukcuoğlu ve ilçe yöneticileri, İyi Parti Gaziosmanpaşa İlçe Bşk. Yrd. Harun Çapur ve ilçe yöneticileri, çok sayıda STK başkan veya temsilcisi, CHP eski ilçe başkanları Seyit Hasan Ömür, Müjdat Gürbüz, Mehmet Polat, CHP Gaziosmanpaşa Aday Adayı Kemal Özenç, mevcut belediye meclis üyeleri, CHP belediye meclis üyesi aday adayları, medya mensupları  ve çok sayıda misafir katıldılar.

 

Gaziosmanpaşa Ali Yıldırım'ı, Ali Yıldırım Gaziosmanpaşa'yı iyi tanıyor.

Yoğun bir katılımın gerçekleştiği toplantıda çok değişik siyasi görüşe sahip vatandaşalarında bulunması dikkat çekti. Yıllardır Gaziosmnapaşa siyasetinin içinde yer alan Ali Yıldırım,  bu zaman zarfında ilçende girmediği sokak, uğramadığı dernek yok gibi... Yıllarca iç içe yaşadığı Gaziosmanpaşalılar ise bu önemli günde Ali Yıldırım'ı yalnız bırakmadığı görüldü.

 

Ali Yıldırım ise toplantıda yaptığı konuşmanın özetinde, Gaziosmanpaşa Belediyesi'ni Gaziosmanpaşalılar ile birlikte kazanacaklarını söyledi. Yıldırım, projeleri ile ilgili olarak aday olduğunda süreç içersinde bir bir açıklayacağını ifade ederek, donanımlı bir ekiple çalışmalarının sürdüğünü söyledi.

 

Ali Yıldırım her kesimden oy alıyor

Yıldıırm'ın toplantısına katılan insan profilen bakıldığında ise toplumsal bir mutabakat göze çarptı. Toplantıya katılan ve daha önce farklı partilere oy veren Gaziosmanpaşalılar ise Ali Yıldırım'ın aday olması durumunda oy vereceklerini ifade ettiler.

 

Diğer fotoğraflar için TIKLAYINIZ