Tülay Aydın, Beyaz Masa Personeliyle Buluştu

Özellikle sosyal sorumluluk projelerinde Başkan Remzi Aydın’a büyük destek olan Tülay Aydın, yeni doğan bebeklerin ailelerine ziyaretlerden, Hanımeli kursiyerlerine kadar pek çok alanda aktif rol alıyor. Zaman zaman hasta ziyaretleri de gerçekleştiren Tülay Aydın, Başkan Aydın ve Eyüp Belediyesi’nin çalışmalarını da vatandaşlara bire bir aktarıyor.

Kadınlara ve çocuklara yönelik faaliyetlere de sık sık katılan Tülay Aydın, son olarak Basın Yayın Halkla İlişkiler Müdürlüğü bünyesinde bulunan Beyaz Masa ve Çağrı Merkezi personeli ile bir araya geldi. Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın’ı temsilen vatandaşa açılan bir kapı niteliğinde olan Beyaz Masa ve Çağrı Merkezi personeli ile sohbet eden Tülay Aydın, yapılan çalışmalarla ilgili bilgi alarak fikir alışverişinde bulundu. Eyüp Belediyesi Basın Yayın Halkla İlişkiler Müdürü Fatih Sanlav’ın da katıldığı toplantıda konuşma yapan Tülay Aydın, Eyüp Sultan’dan Mevlana’ya Vuslat Yolculuğu başta olmak üzere, özellikle sahada yaptıkları özverili çalışmalardan dolayı her bir çalışana ayrı ayrı teşekkür etti.

Toplantıda personelle sohbet eden Tülay Aydın, çalışmalar sırasında karşılaştıkları şikayetler ve zorluklar hakkında bilgi alırken, farklı sosyal gruplara yaklaşım şekilleriyle ilgili de personelle sohbet ederek fikir alışverişinde bulundu.