Türk Kızılay 3 bin ekmek ve pide dağıttı.

Türk Kızılay sarkıtılan sepetleri doldurdu...

 

İçişleri Bakanlığı'nın genelgesi ile sokakta çalışmasına izin verilen sivil toplum kuruluşlarından olan Türk Kızılay, sokağa çıkma kısıtlı günlerde de vatandaşlara hizmet etmeye devam ediyor.

 

Koronavirüs salgını nedeniyle dört günlük sokağa çıkma kısıtlaması getirildi. Kısıtlamanın ilk günü Ramazan Ayı'nın da ilk gününe denk geldi.  Türk Kızılay Gaziosmanpaşa Şubesi de bu kısıtlı günlerde sokağa çıkamayan vatandaşlara bazı noktalarda, 3 bin adet ramazan pidesi, ekmek ve su ağıttı.

 

Dağıtımdan dolayı memnun olan vatandaşlar, Türk Kızılay'ı sokaklarda görmek ve sıcak pide almaktan memnun olduklarını ifade ettiler. Apartmanlardan sepetlerini salan vatandaşların, dolu sepetleri yukarı çekmesi güzel görüntülerin ortaya çıkmasına vesile oldu.

 

Türk Kızılay Gaziosmanpaşa Şube Başkanı İsmail Yamak vatandaşlara her zaman desteğe devam edeceklerini belirterek, "Türk Kızılay Gaziosmanpaşa Şubesi olarak virüs salgını süreci başından itibaren vatandaşlarımıza elimizden geldiğince destek olmaya çalışıyoruz. Bugünde Gaziosmanpaşa Belediye Başkanımız ve Onursal Başkanımız Hasan Tahsin Usta'nın destekleriyle birlikte kısıtlama dolayısı ile evden çıkamayan vatandaşlarımıza ramazan pidesi, ekmek ve su dağıtımı gerçekleştirdik. Vatandaşlarımıza desteklerimiz devam edecek" dedi.