Türk Kızılay Gaziosmanpaşa Şubesi bir ayda 2016 gönüllü üye yaptı.

Türk Kızılay Gaziosmanpaşa Şubesi bir ay önce başlattığı gönüllü üye çalışmaları ve Genç Kızılay yapılanmasına devam ediyor. Bu anlamda STK ziyaretlerini sürdüren Türk Kızılay Gaziosmanpaşa Şubesi, Bahattin Üründü başkanlığındaki Kas-Der Gaziosmanpaşa Şubesi, Başkanlığını Şenol Saka'nın yaptığı Gaziosmanpaşa Samsunlular Derneği, Başkanlığını Orhan Tanas'ın yaptığı Gaziosmanpaşa Erzurumlular Derneği ve Başkanlığını Güngör Bodur'un yaptığı Gaziosmanpaşa Eynesil İsaklı Derneği’ne ziyaretlerde bulundu.

 

Çalışmalar ile ilgili Gophaber’e açıklamalarda bulunan Türk Kızılay Gaziosmanpaşa Şube Başkanı İsmail Yamak, “Gaziosmanpaşa Belediye Başkanımız ve Türk Kızılay Gaziosmanpaşa Onursal Başkanımız Sayın Hasan Tahsin Usta’nın önerileri ile gönüllü üye ve Genç Kızılay yapılanması noktasında çalışmalara başladık.

 

Gönüllü üye kapsamında STK ziyaretlerine devam ettik. Bu ziyaretlerimizde Türk Kızılay tarihimizi, amacımızı, hizmet alanlarımızın anlatarak gönüllü üye davetinde bulunuyoruz.  Sensiz olmaz sloganıyla çıktığımız bu yolda Gaziosmanpaşa Türk Kızılay Şubesi olarak, 150 yıllık büyük çınarın altında toplanmaya davet ediyoruz.

 

Gönüllü üye sayımız bir ay içerisinde 2016’ya ulaştı. Genç Kızılay üye sayımız ise 374 oldu. Gaziosmanpaşa Belediye Başkanımız ve Türk Kızılay Gaziosmanpaşa Onursal Başkanımız Sayın Hasan Tahsin Usta’nın selamlarını ileterek dernek ziyaretleri ve gönüllü üye çalışmalarımız devam edecek.

 

Son yaşadığımız Elazığ depreminde 2 bin Türk Kızılay gönüllümüz günlük olarak aktif çalışmalara katıldı. Bu noktada bölgemizde yaşanabilecek bir adette gönüllülerimiz önemli bir görev üstlenmektedirler.  Olası bir afette gönüllülerimiz ile birlikte çalışacağız.

 Türk Kızılay Gaziosmanpaşa Şubesi olarak yapacağımız organizasyonlarda, aktivitelerde ve eğitim seminerlerimizde gönüllü üyelerimizi davet edeceğiz. “ Dedi.