Türk Kızılay Gençlerle İnandığı Yolda Yürüyor...

Türk Kızılay Gaziosmanpaşa Şubesi bir süre önce başlattığı Genç Kızılay çalışmalarına liseli gençlerle devam ediyor.

 

Gaziosmanpaşa Kızılay Şubesi, Belediye Kültür Merkezi'nde Genç Lise Gönüllüleri tanışma programı düzenledi.  Programa Türk Kızılay Genel Başkan Vekili İsmail Hakkı TURUNÇ, Gaziosmanpaşa Kaymakamı Numan HATİPOĞLU, Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin USTA, Gaziosmanpaşa Cumhuriyet Başsavcısı Haydar MEMİŞ, Gaziosmanpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet USTA, İstanbul Genç Kızılay Başkanı Berat AKOVA, Gaziosmanpaşa El Ele Derneği Başkanı Nezihe USTA, okul müdürleri ve liseli gençler katıldılar.

 

Türk Kızılay Gaziosmanpaşa Şubesi gerek afet anında, gerek sosyal yaşamda gençlere sorumluluk vermek amacıyla iyilik noktasında inandığı yolda yürüyor. Türk Kızılay'da görev alan gençler, hayata daha sorumlu bakıyor, önemsendiklerini hissediyor.

 

Programda bir konuşma yapan Türk Kızılay Gaziosmanpaşa Şube Başkanı İsmail Yamak, "Türk Kızılay Gaziosmanpaşa Şubesi olarak bir süre önce 'Sensiz Olmaz' sloganıyla çıktığımız gönüllü üye çalışmalarımızda 2.600 üye ve 374 Genç Kızılay gönüllü üye sayısına ulaştık.  Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizi 150 yıllık bu büyük çınarın altında buluşturup, gelecek kuşaklara ulaştırmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

 

Genç Kızılay Lise Gönüllülerimizle yaptığımız ilk tanışma programında bizleri yalnız bırakmayan Genel Başkan Vekilimiz Sayın İsmail Hakkı Turunç'a katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum.

Bu vesile ile göreve geldiğimiz Mart 2019 tarihinden bu yana yaptığımız bütün çalışmalarımızda bizlerden desteğini esirgemeyen ve gençlerimize ayrıca önem gösteren Belediye Başkanımız ve aynı zamanda Onursal Başkanımız Sayın Hasan Tahsin Usta'ya da teşekkür ediyorum." Dedi.

 

Türk Kızılay Genel Başkan Vekili İsmail Hakkı Turunç, Genç Lise Gönüllülerinin coşkulu katılımından ve İstanbul'da ilk örnek uygulama olmasından dolayı gençlere, Heybeli Ada'daki Gençlik Kampı'nda kamp yapma sözü verdi.