Türk Kızılay İzmir için sokaklarda...

Türk Kızılay Gaziosmanpaşa Şubesi İzmirlilerin Yanında...

 

İzmir'de yaşanan deprem sonrası Türk Kızılay Genel Merkezi anında yardımlara başladı. İlk ve acil yardımların ardından ikinci yardım çalışması da başlatıldı.

 

Kızılay Gaziosmanpaşa Şube Başkanı İsmail Yamak, İzmir depremi sonrası yardım çalışmaları başlattıklarını ifade ederek, "Türk Kızılay'ı afet anında her zaman milletimize desteğe hazır durumdadır. Bugün İzmirli kardeşlerimizin yanındayız. Deprem sonrası Genel Merkezimizin İzmir'e desteklerinden sonra, ikinci etapta şube olarak bizde ayni yardım kampanyası başlattık.

Gaziosmanpaşa'da bulunan hayırsever iş adamı ve esnaflarımızın bizlere teslim ettiği yardımları İzmirli kardeşlerimize ulaştıracağız. Hayırsever esnafımız Murat Tuzlu'nun İzmir'e ulaştırılmak üzere bağışladığı battaniye ve polarları teslim aldık.

Kızılay Gaziosmanpaşa Kadın Kollarımız ise atkı, bere, yelek temini noktasında çalışmasını sürdürüyor.  Toparlanan ayni yardımlar bekletilmeden İzmir'e ulaştırılmak üzere yola çıkarılacak.

 

Buradan İzmirli kardeşlerimize bir kez daha geçmiş olsun dileklerimizi iletirken, vefat edenlere Allah'tan rahmet diliyoruz."  Dedi.