Türk Kızılaylı gençler piknikte moral buldu.

Türk Kızılay Gaziosmanpaşa Şubesi gençleri piknikte bir araya getirdi.

 

Gaziosmanpaşa Kızılay Şubesi bir süre önce başlattığı Genç Kızılay yapılandırmasında İstanbul'da en fazla üyeye sahip ilçe konumunda geldi. Oluşturulan genç ekip pandemi sürecine de denk gelince kendini sahada aktif çalışma içerisinde buldu. Koronavirüs salgını devam ederken, Gaziosmanpaşa sokaklarında yardım ve destek çalışmalarını sürdürdüler. Bu süreci yorulsalar da, başarı ile geçirdiler.

 

Sahada cansiperane bir şekilde aktif olarak çalışan tüm Kızılay ekibi ve Genç Kızılay moral-motivasyon amaçlı piknikte bir araya geldiler. Kızılay ailesinin yoğun katılım sağladığı pikniğe Gaziosmanpaşa Kaymakamı Numan Hatipoğlu, Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Türk Kızılay Genel Sekreteri Hüseyin Can, Genç Kızılay İstanbul İl Başkanı Berat Akova, GOP El Ele Derneği Başkanı Nezihe USTA, Çapa Kan Merkezi Müdürü Hafize Temurok Kütükçüoğlugil ve misafirler katıldılar.

 

Piknik organizasyonunda bir konuşma yapan Gaziosmanpaşa Kaymakamı Numan Hatipoğlu, "Genç Kızılay yapılanmasında İstanbul birincisi olan Kızılay Gaziosmanpaşa Şubemizin kalpleri vefa dolu genç gönüllüleriyle bir araya gelerek tebriklerimi ilettim. Bu vesileyle Kızılay Şubemizin tüm birimlerine çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum." Dedi.

 

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta ise "Vatandaşlarımızın ihtiyaç duyduğu her an gönüllü olarak yanlarında olan, zamanlarını ilçemiz adına severek vakfeden Gaziosmanpaşa Genç Kızılay ekibi ile sosyal mesafe ve maske kurallarına riayet ederek motivasyon pikniğinde bir araya geldik.

Çalışmalarından dolayı gençlerimize ve tüm Kızılay ekibine gönülden teşekkür ediyorum." Dedi.

 

Türk Kızılay Genel Sekreteri Hüseyin Can ise Türk Kızılay Gaziosmanpaşa Şubesi'nin Genç Kızılay yapılanmasında İstanbul birincisi olmasından dolayı kutladı. Katılım ve organizasyon için emeği geçenlere teşekkür etti.

 

Türk Kızılay Gaziosmanpaşa Şube Başkanı İsmail Yamak ise yaptığı konuşmada, "Türk Kızılay Gaziosmanpaşa Şube Başkanlığı olarak pandemi sürecinde sahada cansiperane çalışan ve Genç Kızılay yapılanmasında İstanbul birincisi olan gençlerimizin yoğun katılımı ile moral-motivasyon pikniğimizi gerçekleştirdik.

Bu süreçte bizleri yalnız bırakmayan desteklerinden ve katılımlarından dolayı Belediye Başkanımız Sayın Hasan Tahsin USTA’ya, İlçe Kaymakamımız Sayın Numan HATİPOĞLU’na, Türk Kızılay Genel Sekreteri Sayın Hüseyin CAN’a, Genç Kızılay İstanbul İl Başkanı Sayın Berat AKOVA’ya, GOP Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürü Sayın Süheyla TURUNÇ TUĞCU'ya, GOP Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Sayın Nurettin ÖZTÜRK'e, GOP El Ele Derneği Başkanı Değerli Hanımefendi Sayın Nezihe USTA'ya, Çapa Kan Merkezi Müdürümüz Sayın Hafize Temurok KÜTÜKÇÜOĞLUGİL'e teşekkür ederiz." Dedi.