Türkiye’nin her noktasında seçime giren tek partiyiz

Temel Karamollaoğlu, “Biz seçim dönemi boyunca bir ağız kavgasına girmek istemiyoruz. Söz düellosu gibi bir siyasi anlayışa karşıyız. Mahalli seçimlere gittiğimiz için bizim meselemiz şehirlerimiz, ilçelerimiz, beldelerimizdir. Türkiye’nin her yerinde sorunlar var ama biz sorunları çözmek için göreve talibiz. 16 yıldır hükümet hiç mi sorun çözmedi? Tabii çözdü ama çözdüğü kadar da soruna yol açtı” dedi.

 

“TÜRKİYE’NİN HER NOKTASINDA SEÇİME GİREN TEK SİYASİ PARTİYİZ”

Siyasetteki kutuplaşmaya işaret eden Karamollaoğlu, “Şimdi herkes hain. Sizinle olmayan herkese hain diyemezsiniz. Türkiye’nin yarısına nasıl hain dersiniz? Eğer bu ülkeyi seviyorsanız, bu insanları seviyorsanız hain diyemezsiniz. Bu kaybetme korkusudur. Buna ister metal yorgunluğu deyin, ister beka sorunu deyin ama bir son bunlar için yaklaşıyor. Şimdi önümüzde 31 Mart yerel seçimleri var ve başarılı olacağımız seçimlere odaklanmış durumdayız. İftiralar bizi bağlamaz. Türkiye’nin her noktasında seçime giren tek siyasi partiyiz” şeklinde konuştu.

 

“SÖZ DÜELLOSU GİBİ BİR SİYASİ ANLAYIŞA KARŞIYIZ”

Karamollaoğlu, “Biz seçim dönemi boyunca bir ağız kavgasına girmek istemiyoruz. Söz düellosu gibi bir siyasi anlayışa karşıyız. Mahalli seçimlere gittiğimiz için bizim meselemiz şehirlerimiz, ilçelerimiz, beldelerimizdir. Türkiye’nin her yerinde sorunlar var ama biz sorunları çözmek için göreve tabiyiz. 16 yıldır hükümet hiç mi sorun çözmedi? Tabii çözdü ama çözdüğü kadar da soruna yol açtı. Bakın Cumhurbaşkanımız İstanbul’a gittiği zaman, “Ben de dâhil olarak biz İstanbul’a ihanet etmişiz” dedi. Bu bir itiraftır” diyerek, yapılan hataların görmezden gelinemeyeceğini söyledi.

 

“DÜRÜST OLMAK GEREKİRSE İŞİ EHLİNE VERMEK GEREKİR”

Karamollaoğlu, Saadet Partisi’nin dürüst yönetim ilkelerini açıklayarak, “Biz hiçbir konuya partizanca yaklaşmayız. Bizi destekleyen bizimle olan, bizimle birlikte şimdi terleyen insanlara diyoruz ki; ‘Başa geldiğimiz zaman işi hak edenine veririz. Eğer işin ehli değilseniz kusura bakmayın.’ Ama buna rağmen bizimle birlikte seçim döneminde ve her zaman çalışan kardeşlerimiz var. İşi ehline vermek partizanlıktan daha çok fayda sağlar belediye başkanına. Dürüst olmak gerekirse işi ehline vermek gerekir. Dürüst olmak gerekirse vatandaşla bir araya gelerek ülkenin sorunlarını çözebiliriz. İşte bizim prensiplerimizin temelinde bu inanış var.

 

Kaynak: Milli Gazete