Ücretsiz BESYO Hazırlık Kursu İş Birliği Protokolü İmzalandı.

Gaziosmanpaşa İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü, Gaziosmanpaşa Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ve Gaziosmanpaşa Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı işbirliğinde, Gaziosmanpaşa İlçesinde öğrenim gören 12. Sınıf öğrencilerinden Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu bölümünde okumak isteyen öğrencilere ücretsiz hazırlık kursu açmak ve öğrencileri akademik anlamda desteklemek amacıyla protokol imzalandı.

 

Protokol kapsamından Gaziosmanpaşa Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü'nün görevlendirdiği antrenörlerin öğrencilere ücretsiz BESYO Hazırlık Eğitimleri, kursiyer öğrencileri akademik anlamda desteklemek amacıyla İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından DYK planlaması, kursiyer öğrencilerden ihtiyaç sahibi öğrencilerin Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından desteklenmesi sağlanacak. Bu bağlamda da kursiyer öğrencilerin devam-devamsızlıkları, akademik anlamda başarılarının takip edilmesi, kazanım değerlendirme sınavlarında eksikliklerin tespiti ve bu eksikliklerin giderilmesi için gerekli olan destek, öğrencilere mentör olarak görevlendirilecek öğretmenlerin belirlenmesi ve takibi protokol taraflarında ortak hükümlülük olarak gerçekleştirilecek.

 

İş Birliği Protokolü İmza Töreni, Gaziosmanpaşa Kaymakamı Numan Hatipoğlu'nun başkanlığında İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Uzantı, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Cenk Öztekin ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Cihan Küçük'ün katılımıyla gerçekleştirildi. İmza Töreni'ne katılan kurum amirleri protokolün ilçemize hayırlı olmasını dileyerek temennilerini belirttiler.