Üniversite Öğrencilerine Yarı Zamanlı İş İmkanı

Birime iş başvurusu yapan öğrenciler, şimdi eğitimlerini tamamlayarak iş imkanına kavuşmuş olacaklar.

Üniversite öğrencilerine yarı zamanlı iş imkanı sunan TAV Havalimanları Holding Şirketleri'nden TAV Güvenlik ile Eyüp Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğüne bağlı İş ve Kariyer Geliştirme Birimi, iş başvurusu yapan öğrenciler için ön görüşme düzenledi.

Ön görüşmenin ardından ise Atatürk Havalimanı TAV Güvenlik Ofisi'nde 185 öğrenci Özel Güvenlik Eğitimi ve Sivil Havacılık Eğitimi almaya hak kazandı. Verilen bu eğitimlerde ise güvenlik kimlik kartı için kurs ve harç ücretleri TAV Güvenlik tarafından karşılanacak.

Özel Güvenlik ve Sivil Havacılık eğitimlerini tamamlayan öğrencilere kendi bünyesinde yarı zamanlı iş imkanı sunduklarını ifade eden TAV Güvenlik yetkilileri ayrıca, Türkiye'nin her yerinde iş bulmalarına yardımcı olabilecek 5 yıl geçerli Özel Güvenlik Kimlik Kartı vereceklerini de belirttiler.

Bu proje üniversitelerin örgün veya açıköğretim bölümlerinde okuyan gençleri güvenlik kimlik kartı sahibi yaparak; Atatürk Havalimanında veya Türkiye'nin her yerinde güvenlik görevlisi olarak çalışma imkanı verecek.

Ali Bey, Mücahide hanıma Sosyal Destek Hizmetler Müdürlüğünden bilgi notu ve fotoğraf atmışlar. Bana yönlendirdi haberleştirdim konuyu.