Uzun Gecelik Modelleri

Her yaşta kadının rahatlıkla kullanabileceği gecelik modeller arasında uzun gecelik modelleri de yer alıyor. Lohusa kadınlar tarafından da tercih edilen uzun modeller saten, tül, penye, pamuklu kumaş türlerinden üretiliyor. Genellikle saten modellerde tercih daha fazla oluyor. Dantelli, düğmeli ya da ipli modeller arasından seçimlerinizi yapabilirsiniz.

İpli Uzun Gecelik Modelleri

Kullanımı oldukça rahat olan ve şık duran gecelik modellerinin arasında yer alan ipli modeller ile daha şık bir görünüme kavuşabilirsiniz. İpli uzun gecelik modelleri genç kadınlar tarafından en fazla tercih edilen modellerdendir. Her mevsim rahatlıkla kullanabileceğiniz uzun modellere sizler de sahip olabilirsiniz. Daha şık görünmek için ipli modelleri tercih edebilirsiniz.

Pamuklu Uzun Gecelik Modelleri

Genellikle lohusa kadınların daha rahat hareket etmesi ve uyuması açısından tercih edilen gecelik modeller arasında pamuklu uzun gecelik modelleri yer alıyor. Pamuklu kumaştan yapılan modeller yaz aylarında terlememenizi sağlar. Böylelikle daha ferah bir uyku süreci geçirebilirsiniz. En şık gecelik modellerine https://www.ahu.com.tr/uzun-gecelik link adresinden ulaşabilirsiniz.