Wessi Damatlık Modelleri ve Fiyatları

 Damatlık Modelleri Nelerdir?

 

 Damatlık modellerinde farklı detaylar genelde cekette bulunur. Şal yaka damatlık, sivri yakalı damatlık, çıkma yakalı damatlık olarak bulunur. Damatlıklar da isteğe göre papyon isteğe göre kravat takılabilmektedir.

 

 Damatlık modelinde bulunan ceketlerde genelde tercih edilen model sivri yakalı modeldir Damatlık modellerinde tercih genelde desenlide olabilmektedir. Damatlık modelinde kullanılan renkler; beyaz, bebe mavisi, bordo, koyu mavi, siyah, yeşil renkleri vardır.

 

 Damatlık Modellerinde Kullanılan Desenler Nelerdir?

 

 Ekose desenleri, düz desenler, nokta desenleri, kare desenli, garnili desenleri hem cekette, pantolonda, yelekte kullanılmaktadır.

 

 Damatlık modelleri genelde vücuda tam oturan kalıplarda kesilir yani slim fittir. Vücuda uygun bir damatlık seçilmelidir. Fazla kilolara sahip ise mutlaka koyu renk damatlık seçilmelidir. Son yıllarda en çok tercih edilen damatlıklar da ekose desenler göze çarpmaktadır. Standart damatlık modellerinden farklı modellerdir.

 

 Damatlıklar istenilirse yeleksiz de kullanılabilmektedir. Bu kişinin isteğine kalmıştır. Damatlığı en iyi tamamlayan ürün ise kol düğmeleridir. Mutlaka özel bir kol düğmesi takılarak şıklığa şıklık katılabilmektedir. Damatlığı tamamlayan diğer unsurlar ise kundura ayakkabı, papyon, kravat, mendil, kemerdir.

 

 Damatlık modellerinde farklılıklarına göre fiyat farklılıkları da oluşmaktadır. Bu sebeple tek bir fiyattan bahsedilemez.