Yeniden Refah Partisi Basınla Buluştu.

Yeniden Refah Gaziosmanpaşa İlçe Başkanlığı Çalışmalarına Devam Ediyor.

 

Yeniden Refah Partisi Gaziosmanpaşa İlçe Başkanlığı'na yeni atanan Mansur Ekinci ve yönetim kurulu üyeleri yerel basın yayın organlarının temsilcileri ile bir araya geldi. Gophaber olarak toplantıya editörümüz Ali Kara iştirak ederek sorular yöneltti.

 

İlçe Başkanı Mansur Ekinci, kısa sürede iyi bir yol aldıklarını ifade ederek, "Biz 3 yıl önce kurulmamıza rağmen, kısa süre Türkiye'nin 81 il ve 900 ilçesinde teşkilatlandık. Gaziosmanpaşa'da 9 mahallede teşkilatımız mevcut. Kadın ve Gençlik Kolları yapılanmamızı tamamladık. İki bin civarında resmi üye sayısına ulaştık. Türkiye genelinde 200 bin civarında resmi üyemiz mevcut. Anketlerde seçenek olarak bizi sormuyorlar, parti olarak söyleyince diğer kategorisine atıyorlar. Bu diğer kategorisi ise anketlerde yüzde 7 çıkıyor. Bunun hepsi biizm değil ancak üye sayımız ve diğerlerinin üye sayısına baktığımızda çoğu oyun bizim olduğunu öngörüyoruz. Gaziosmanpaşa'da sahada esnaf ve vatandaş ziyaretlerimizin yanı sıra üye kayıt çalışmalarımız devam ediyor." Dedi.

 

Türkiye gündemine ilişkin açıklamarda bulunan Mansur Ekinci, "Bizler Cumhurbaşkanlığı seçimleri için öncelikle tek başımızı kendi adayımızla seçimlere girme hedefimiz var. Fakat Genel Başkanımız Sayın Fatih Erbakan, bu milletin iki ittifaka mahkum edilmemesi gerektiği ve üçüncü bir ittifakında olabileceğini zaman zaman dile getiriyor.

Yeniden Refah Partisi olarak iktidara geldiğimizde öncelikle Milli Görüş Liderimiz Necmettin Erbakan gibi işçiye, memura yüzde 50 ve ardından yüzde 20 zam yapacağız. Milli kaynakları kullanarak 150 milyar dolar tasarruf hedefliyoruz. Bunuda dışardan aldığımız hammadde ve yarı mamülleri ülkemizde üreterek sağlayacağız. Başta EYT olmak üzere, vatandaşlarımızın bir çok sorununu çözmek için geliyoruz.

 

Suriyeliler ile ilgili olarak bizler ensar bir milletiz, misafirlerimizi ağırlarız ancak hükümet bu konuda yanlış göçmen politikası yürüttü. Bazı merkezlerde toplamak yerine Türkiye'nin her tarafına kontrolsüzce dağıttı, ş,mdi de toparlayamıyor." Dedi.