Yenikapı'da Millet 'DEVLET' Gördü

Darbe girişimi sonrası milletin ve hükümetin yanında olduğunu ifade edip, darbenin bertarafında önemli rol oynayan Devlet Bahçeli, İstanbul Yenikapı'da düzenlenen Demokrasi ve Şehitler Mitingi'nde büyük ilgi gördü.

Devlet Bahçeli konuşması sırasında Başbakan Binali Yıldırım'dan daha fazla alkış aldı. Bu millet Devlet Bahçeli'ye bir gün vefa gösterecek gibi görülüyor.

Devlet Bahçeli konuşmasını "Heyecanınız güç veriyor. Nurlu geleceği aydınlatıyor. Tüm Türkiye'yi hasretle selamlıyor, hepinize sevgilerimi sunuyorum. Üzerimize oynanan oyunlara, aramıza sokulmaya çalışılan fitnelere rağmen dik durdunuz, kardeşliği inançla savundunuz, teröristlere haddini bildirdiniz, yenilgi nedir tanımadınız. Ben de varım ve buradayım dediniz. Yıkılmadım ve ayaktayım diyerek Yenikapı'ya koştunuz. Yeni bir dirilişin müjdesini verdiniz. Millet burada, irade burada, inanç burada." Şeklinde sürdürdü.

Türk milletinin milli birlik ve bütünlüğüne vurgu yapan Devlet Bahçeli, siyasi kaygıdan uzak yaptığı konuşma milyonların takdirini kazandı. Fakat Devlet Bahçeli'nin diğer liderler ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan konuşurken kaygılı bir yüz ifadesi ile dinleyişi dikkat çekti.