Yenilenen Özlem Çarşısı hizmete açıldı

Eyüpsultan Belediyesi, Fen İşleri Müdürlüğü tarafından ilçe genelinde prestij cadde uygulamaları kapsamında Özlem Çarşısı'nda başlattığı düzenleme çalışmalarını tamamladı. Çarşı, Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın, bölge esnafı ve vatandaşların katıldığı bir törenle hizmete açıldı.

 

Mehteran Takımının konseri ile başlayan açılış töreninde, Hacivat-Karagöz oyunu ve ateş gösterisi sergilendi. Yağmurlu havaya rağmen katılım üst düzeyde olduğu açılışta, çocuklara yönelik yapılan etkinlikler renkli görüntülere sahne oldu.

 

“BEREKETLİ OLMASINI DİLİYORUM”

Açılışta konuşma gerçekleştiren Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın, “Özlem Çarşısı özellikle esnafımızın özlemiydi. Kangren olmuş bir meseleydi. Geçmiş yıllardan beri gelen bir sorun vardı. Dolayısıyla söz verdiğimiz gibi bizler bu çarşımızı yaptık." dedi.

 

Yağan yağmura da değinen Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın, “Yağmur berekettir. Özlem Çarşısı’nın da bereketli olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

 

KURDELEYİ ÇOCUKLAR KESTİ

Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın, Özlem Çarşısı’nın açılışı için temsili kurdele kesimine çocukları da davet ederek, kurdeleyi çocuklar ile birlikte kesti.