YETİM VE ÖKSÜZLER İÇİN EL ELE

HEDİYELERİN EN ANLAMLISI ONLARA VERİLDİ.

 

Gop El Ele Derneği'nin katkıları ile Türk Kızılay Gaziosmanpaşa Şubesi ilçede bulunan yetim ve öksüz çocuklara Ramazan Bayramı öncesi hediye takdiminde bulundu. 

 

Yetim ve öksüz çocukların evlerine giden Gop El Ele Derneği Başkanı Nezihe Usta ve Türk Kızılay Gaziosmanpaşa Şube Başkanı İsmail Yamak hediyeleri birlikte takdim ettiler.  Ramazan Bayramı öncesi en anlamlı hediye yetim ve öksüz çocuklara verildi.  Hediyeler çocukların yaş ve bedenine göre önceden özenle hazırlandı.

 

Yetim ve öksüz çocukların yakınları, verilen hedyelerin değil onları hatırlamanın, onları mutlu etmenin çok güzel olduğunu ifade ettiler.

 

Gop El Ele Derneği Başkanı Nezihe Usta, hediyeleri çocuklara bizzat teslim etti. Başkan Usta, pandemi dolayısı ile evlere giremediklerini ama gönüllerinin bir olduğunu ifade ederek hediyeleri takdim etti.

 

Türk Kızılay Gaziosmanpaşa Şube Başkanı İsmail Yamak ise, "GOP El Ele Derneği Başkanımız Sayın Nezihe USTA hanımefendi ve Kızılay Şubemiz ile birlikte önceden belirlediğimiz yetim ve öksüz çocuklarımıza bayram kıyafeti hediye ettik. Çocuklarımızın sevinci bizleri gerçekten mutlu etti. Vermiş olduğu desteklerden dolayı GOP El Ele Dernek Başkanımız Sayın  Nezihe USTA hanımefendiye teşekkür ederiz." dedi.