Yıldıztabya'nın Yıldızı Parlıyor...

Editörümüz Ali Şükrü Kara, Ak Parti Yıldzıtabya Mahalle Teşkilatı'nı ziyaret etti.

 

Yerel seçim sürecinde arka planda önemli çalışmalar yapan mahalle teşkilatlarından Ak Parti Ak Parti Gaziosmanpaşa Yıldıztabya Teşkilatını ziyaret ettik.

 

Mahalle ziyaretimizde Mahalle Başkanı Eyüp Durmuş, sorumlu meclis üye adayı Mehmet Halil Hayta, sorumlu ilçe yönetim kurulu üyesi Recep Kılıç, meclis üyesi Abdullah Yılmaz, eski mahalle başkanı Ali Keskin, Adem Bayram ve mahalle teşkilatı ile sohbet ettik.

 

Mahalle çalışmalarından sorumlu meclis üye adayı Mehmet Halil Hayta ve mahalle teşkilatının yoğun bir çalışma içerisinde olduğu görüldü.

 

Yıldıztabya'da 18 bin seçmen var. Evlerin yüzde 70'ine ulaşılmış durumda. İşyeri ve STK'ların tamamı ziyaret edilmiş. Seçmenin ise yaklaşık yüzde 75'ine ulaşılmış durumda. 31 Mart'a kadar seçmenin tamamına ulaşılması hedefleniyor.

 

Sabah 10'da başlayan çalışmaların, gece 10-12'ye kadar devam ettiğini belirten Mehmet Halil Hayta, her akşam toplanıp istişare ve yeni program yaptıklarını ifade ediyor.

 

Hayta, ziyaretlerde Ak Parti'nin ve Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta'nın yaptığı ve yapacağı hizmetleri anlattıklarını ifade edip, insanları ziyaret ederek gönüllerine dokundukları, hayır dualarını aldıkları söyledi.

 

Yıldıztabya dışında Pazariçi, Karlıtepe, Yenidoğan Mahallerinde çalışmalara destek olduğunu belirten Hayta, Başkan Hasan Tahsin Usta ve diğer genel programlara da katılıyor.