Yıldıztabyaspor Kulübü Beykoz'a Verildi.

Yıldıztabya Spor Kulübü, Beykoz İsaklı Köyü Spor Kulübü oldu.

 

Geçmişte birçok şampiyonluk yaşayıp 3. Lig'e terfi maçlarına da katılan Yıldıztabyaspor isim değiştirerek Beykoz ilçesine taşındı.

İstanbul Gaziosmanpaşa'da 1955 yılında gayri federe bir kulüp olarak kurulan, 1971'de Yenikapıspor'la birleşip bu kulübün haklarıyla liglere katılan Yıldıztabya Spor artık yok!

 

Yıldıztabyaspor Kulübü'nün eski Başkan Ahmet Şahin kulübün verilmesi ile ilgili olarak şunları ifade etti:

"67 yıllık bir sevgi gitti. Çok sevdiğim, yıllarca yöneticilik ve başkanlık yaptığım Yıldıztabya Spor'un Beykoz İsaklı Köyü'ne verildiğini duyunca inanın tansiyonum çıktı. Yıldıztabya 67 yıllık maziye sahip, amatör spor müsabakalarında başarıdan başarıya ulaşmış, namağlup şampiyonluklar kazanmış, 3. lig terfi maçları oynamış kulüptür. Kulübün kuurluşunu gerçekleştiren başkan ve yöneticilerin çektikleri kadıköy escort bayan sıkıntılara rağmen, birlik, beraberlik, dostluk, mahallelilik bir başka idi. Bu kulüp tüm altyapı ve A takımı ile müsabakalara katılmak için federasyona müracat eden 250-300 lisanlı sporcusu bulunan kulüptür. Bu durum rahmetli olan başkan ve yönetici abilerimizin kemiklerini sızlatmıştır. Kulübü Beykoz'a verenlere kızgın ve tepkiliyim. Üzgünüm..."