Yine ilk 5 yine Gaziosmanpaşa.

İyi Parti Gaziosmanpaşa İlçe Teşkilatı, en fazla üye yapan mahalller arasında  İstanbul İkinci Bölgede 5 mahalle ile ilk beşte yer alarak şampiyonluğu elden bırakmadı.

 

İyi Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Harun Çapur, üye çalışmaları ile ilgili yaptığı açıklamada; "İyi Parti Gaziosmanpaşa Teşkilatı olarak sahada sürekli çalışma içerisindeyiz. Bu çalışmalarımız ve halkımıızn güveni bize üye ve olarak dönüyor. İnşallah halkımızın partimize olan teveccühü sandıkta katlanarak artacak.

Parti tekilatımızda bu anlamda yoğun üye çalışmasını sürdürüyor. Geçtiğimiz ay İstanbul İkinci Bölgede ilk beşte en çok üye yapan mahalllere bizde idi. Bu ayda yine ilk beş mahalle bizde. Bu başarı teşkilat mensuplarımın, mahalle başkanlarımın gece gündüz yoğun çalışması sonucu ortaya çıkıyor. Hepsiyle guru dyuyoruz.

 

Bu vesile ile geçtiğimiz gün yaptığımı olağan teşkilat toplantımıza İstanbul 2. Bölge İl Teşkilat Başkanımız Sayın Abdullah Şalcı katılarak İstanbul genelinde aylık olarak en çok üye yapan 5 mahalle başkanımıza hediyelerini takdim ettiler. İstanbul genelinde en çok üye yapan Barbaros Hayrettin Paşa Mahalle Başkan Yardımcımız Feride Duran, Fevzi Çakmak Mahalle Başkanımız Hayriye Tüfek, Bağlarbaşı Mahalle Başkanımız Nuh Sari, Karayolları Mahalle Başkan Yardımcımız Serdar Özdemir ve Karadeniz Mahalle Başkanımız Erdem Çay’ı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz." Dedi.