Hakan Bahçetepe: Mücadelemizi aynı kararlılıkla sürdürmeye devam edeceğiz.

Başkan Hakan Bahçetepe'nin açıklaması şöyle oldu:

"14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel Seçimleri ile 28 Mayıs tarihinde gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı 2. Tur seçimlerinde,  sandığa giderek oyunu kullanan tüm Gaziosmanpaşalılara teşekkür ederiz.

Ülkemizin güzel ve özgür yarınlara kavuşması için verdiğimiz bu demokrasi mücadelesinde bize destek olan başta Sandık Görevlilerimiz ve Müşahitlerimize, Okul Sorumlularımıza, Eski İlçe Başkanlarımıza, Meclis Üyelerimize, İlçe Kadın Kollarımıza, İlçe Gençlik Kollarımıza, Mahalle Birim Başkanlarımıza ve seçim çalışmalarında görev alan tüm üyelerimize, ayrıca ittifak ortaklarımız İyi Parti İlçe Başkanı ve Teşkilatına, Saadet Partisi İlçe Başkanı ve Teşkilatına, Demokrat Parti İlçe Başkanı ve Teşkilatına, Deva Partisi İlçe Başkanı ve Teşkilatına, Gelecek Partisi İlçe Başkanı ve Teşkilatına, ayrıca 2. Turda desteklerini esirgemeyen Zafer Partisi ve İlçe Teşkilatına teşekkürü bir borç biliriz.

Güzel ülkemiz; mutlu, özgür ve aydınlık yarınlara, adalet ve demokrasiye kavuşana dek mücadelemizi aynı kararlılıkla sürdürmeye devam edeceğiz."