Harun Çapur'a tam destek veriyorlar.

İyi Parti Gaziosmanpaşa İlçe Kongresi öncesi Başkan Harun Çapur'a destek açıklalarından bazıları şöyle oldu:

Mustafa Doğan, "Başarıya ulaşmak; emek ister, mücadele ister ve liderlik ister... 10 000 üye sahip bir ilçe olmakta bunun bir ispatıdır. Başarı asla tesadüf değildir. Mücadeleye başladığımız İlçe Başkanımız TC Harun Çapur ile bu kongre sürecinde birlikteyiz. Yanındayız."

Ramazan Ergün, "20 Kasım 2022 Pazar günü yapılacak olan İyi Parti Gaziosmanpaşa İlçesi 3.Olağan Genel Kurulu'nda dün olduğu gibi bugünde ve yarında TC Harun Çapur başkanımın yanındayım."

Serkan Sarı, "Merkez Mahallesi , Sarıgöl Mahallesi ,Bağlarbaşı Mahallesi ve SARI ailesi 100 Delegesiyle Harun başkanın yanındadır."

Bilgenur Yıldıırm Uzun,  "20 Kasım 2022 Pazar günü yapılacak ilçe kongremize Mavi liste ile başkan adayımız,mevcut Başkanımız Harun Çapur ve yönetim kurulumuz ile hazırız, başkanımızın yanındayız."

Aslıhan Ton, "Birlik ve beraberlik içinde yola Harun Başkanımla Devam İYİLER geliyor…"

Kerem Bayraktar ve Ramazan Kıran, "20 Kasım 2022 pazar günü yapılacak seçimlerde ilçe başkanımız sn. Harun ÇAPUR'un tam kadro olarak yanındayız. İnaniyoruz kazanacağız."

Cihan Gündoğdu, "Sn. İlçe başkanımız TC Harun Çapur başkanımızın sonuna kadar yanındayım! 1.5 senedir gururla yaptığım İYİ Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanlığı medya ve iletişim başkanlığını Harun başkanımızın liderliğinde devam ettireceğim."

Birçok yönetim kurulu üyesi, partili ve delegelerden Harun Çapur'a destek açıklamaları devam ediyor.