HATAYLI DEPREMZEDE ÖĞRENCİLER GAZİOSMANPAŞA’DA

4 gün sürecek olan İstanbul programı için, İstanbul’a gelen depremzede öğrenciler AGD Gaziosmanpaşa Şubesi tarafından karşılanarak yurda yerleştirildi.

Ayasofya Camii, Sultanahmet Camii, Eyüp Sultan Camii, Topkapı Sarayı, İslam İcatları Müzesi, Panorama 1453 gibi İstanbul’un manevi ikliminin ayrılmaz parçası olan mekânların ziyaret edileceği İstanbul Programı’nda ayrıca Boğaz Gezisi, Paintball gibi sosyal aktivitelerin yer alacağı öğrenildi.

Program hakkında konuşan AGD Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Ali İhsan ER: “ Deprem yardım faaliyetleri kapsamında bulunduğumuz Hatay'da tanıştığımız ve o günden beri her daim yanlarında olmaya çalıştığımız birbirinden değerli depremzede gençlerimizi Gaziosmanpaşa'mızda ağırlamaktan son derece mutluluk duyuyoruz. Bizler depremzede kardeşlerimizin acılarını en derinden hissediyor ve acılarını dindirmek için elimizden ne geliyorsa yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz. Bu süreçte, bizlere destek olarak gençlerimizin unutulmaz günler geçirmesine vesile olacak herkese yürekten teşekkür ediyorum. Rabbim milletimize bir daha böyle acılar yaşatmasın inşallah.” dedi.