GOPHABER YENİLENDİ...

Gophaber olarak uzun süredir yayın yaptığımız Databese ve ara yüzümüzü değiştirdik... 

Gophaber.com artık yeni yüzü ile yayın yapacaktır. Yeni sayfamızda geçmişe yönelik haberler arşivde durmaktadır.  Ayrıca ana sayfa ve arşiviyle eski sayfa bilgilerimiz www.gophaber.org da durmaktadır.  Arşiv sayfamıza bilgi girişi yapılmayacak olup; bir müddet sonra yayından kaldırılabilir.

Yeni sayfamızda RSS kaynağı ile haberlerimizi liste olarak görebilirsiniz. Dernek, köy, okul v.b. gibi siteler haberlerimizi kullanmak isterlerse -en altta- SİTENE EKLE bölümünde ki kodları alarak sitesinde uygun yere yerleştirir. Bizim haberler otomatik olarak sayfasında yayınlanır.  Yorumlar yine aynı şekilde ve kriterlerde yazılmaya ve onaylanmaya devam edecektir. Yorum yazarken mail kısmını haber@gophaber.com örneği gibi şeklinde tam yazınız. 

Google seo aramaları daha aktif. Haber içersinde facebook, beğen, twitter paylaşımları yer alıyor. Yanda facebook beğen sayfamızı beğenebilirsiniz. Çeşitli güncel bilgiler sayfanın kenarında yer alıyor.

Sayfada bazı reklam, haber ve bilgi eklemeleri olacaktır. İlave olarak sayfalarımızı yandex, google, bing veya değer arama motorlarında bitişik olarak, bizi gophaber veya gophaber.com olarak aratmanızı öneririz. 

 

Saygılarımızla,  Gophaber Genel Yayın Yönetmeni Ali Şükrü KARA