CHP'den Barbaros Hayrettin Paşa Çıkartması...

CHP Gaziosmanpaşa Belediye Başkan Adayı Selahattin Meriç, Binali Dağdeviren ve Hacı Taşan organizasyonu ile  partililerle birlikte  Barbaros Hayrettin Paşa Mahallesi'nde esnaf ziyaretlerinde bulundu.

Burada esnafları tek tek ziyaret eden Selahattin Meriç, onların dertlerini dinledi. Bir çok esnaf mevcut belediye yönetimi hakkında şikayette bulundu. Esnaf ve vatandaşlar ziyaretler sırasında Meriç'e büyük sevgi gösterisinde bulundular.

Ve CHP'liler bir çok esnaftan destek sözü aldılar. Meriç zaman zaman burada gördüğü ilginden memnuniyetini dile getirdi.

Selahattin Meriç ve partililer zaman zaman çay ocaklarında hem dinlendiler, hemde sohbette bulundular.

Ziyarette esnaflara ve vatandaşlara Selahattin Meriç'in eşi tarafından özel olarak yapılan kekler, yine kendisi tarafından dağıtıldı. 

Selahattin Meriç evde yapılan keklerle ilgili olarak, seçim beyannamelerinde olan kadınların evlerde ürettikleri ürünlerin satılarak, ev ekonomisine katkı sunulması projesinin canlı örneği olduğunu söyledi.

 

Programa katılan Mehmet Çaylak ve Mehmet Meşeci'de tanıdıkları esnaflarla sohbet edip, başkan adayı Meriç'i tanıştırdılar. Daha sonra temsilicilikte yorgunluk çayı içildi.

Mahalle irtibat bürosu açan Binali Dağdeviren, Barbaros Hayrettin Paşa Mahallesi'nde CHP olarak büyük oy artışlarının olduğunu, Ak Parti'nin oylarının düşük olduğunu, Saadet Partisi ile yarıştıklarını ifade etti.