Şahin Pirdal yerel medya ile bir araya geldi.

Ak Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Şahin Pirdal:  Bir Olduk Birlik Olduk Yüzde 51 Oy Aldık.

Yerel seçimler sonrası, yerel medya ile bir araya gelen Ak Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Şahin Pirdal, süreci değerlendirdi. Pirdal toplantıya, İcra Kurulu Üyelerinden Ayhan Türkü, Mehmet Akşit, Atıf Kuru, Ayfer Onbaşılar, İsmail Özyiğit, Adem Önder, Nurdan Kiraz ve yönetim kurulu üyesi Murat Dönmez ile birlikte katıldı.

Göreve gelişi ile başlayan süreci değerlendiren Şahin Pirdal "İlçe başkanlığına atandıktan sonra yönetim oluşturma ve ardından başlayan yerel seçim süreci dolayısı ile yoğun bir çalışma dönemi geçirdik. Bu süreci daha dün teşkilkata verdiğimiz yemekle tamamladık. İlk fırsatta da medya mensuplarımızla bir araya geldik" dedi.

Seçim süreci ile ilgili değerlendirmede bulunan Pirdal "Teşkilat olarak bizim görevimiz, adayımız Hasan Tahsin Usta'ya seçim kazandırarak belediye başkanı yapmaktı. Bunu da başardığımız için mutluyuz. Gaziosmanpaşa'da bir olduk, birlik olduk, yüzde 51 ile 150 bin oy aldık. Gaziosmanpaşa tarihinde yerel seçimlerde alınan en yüksek oranda  oya ulşatık. Bu konuda çalışan teşkilatıma ve Gaziosmanpaşa halkına teşekkür ediyorum" dedi.

Seçim çalışmları ile ilgili istatistiki bilgiler veren Şahin Pirdal "Seçim çalışmalarında çiçek, broşür, kitapçık, gibi ürünlerin olduğu 2.761.000 adet envanteri vatandaşlarımıza dağıttık. Gaziosmanpaşa'da iki aylık süreçte 3.000 adet pankart astık. Bu çalışmaları yönetim kurulu üyelerimiz ve gönüllülerimizle yaptık. kampanya sürecinde Kahvehane, Dernek, Esnaf, Toplantı, Esnaf ziyaret v.b. 72 çeşit program düzenledik. Sadece mahalle teşkilatlarımız ara sokaklarda 2.136  esnaf ziyareti yaptı. 9.300 bin ev toplantımız oldu. Toplamda 15.764 program gerçekleştirdik. Bu süreçte 7.948 yeni üye yaptık. Gaziosmanğpaşa'da toplamda 1.927.500 kişiye ulaştı. Yani Gaziosmanpaşa'da bir kişiye neredeyse 4 kez ulaşmışız" dedi.