Güvenlik Görevlisi Sanatla Buluşturdu...

Eyüp Belediyesi Ek Hizmet Binası Sergi Salonu’nda açılan Tual İstanbul Güzel Sanatlar Derneği Resim Sergisi büyük ilgi görüyor. Salonun girişindeki stantta görevli Güvenlik Görevlisi Özlem Dirim için sergi ayrı bir anlam ifade ediyor. Yaklaşık 3 yıldır resim dersi alan Dirim’in resimleri,  Tual İstanbul Güzel Sanatlar Derneği “Renklerin Sesi” Sergisi’nde sergileniyor.

Sergi açılışında heyecandan yerinde duramayan Özlem Dirim, sergiyi gezenlerin beğenisini toplayan resimleri için şunları söylüyor: “Küçüklüğümden beri resme ilgim vardı. Bir yandan Eyüp Belediyesi’nde güvenlik görevlisi olarak çalışırken boş zamanlarımda özellikle hafta sonları Tual İstanbul Güzel Sanatlar Derneği’nde resim kurslarına devam ettim. İlk kez bir sergide resimlerim sergileniyor. Çok mutluyum. Kendi işimi de çok seviyorum ama resim benim için çok önemli; hayallerimi yansıttığım, çok severek yaptığım bir güzel sanatlar dalı. Sergiyi gezen herkes resimlerimi çok beğendi, hocalarım da devam etmemi ve kendimi geliştirmemi tavsiye ediyor. İnşallah çok daha güzel resimler çizip kendi kişisel sergimi açarım. Ayrıca sergimizi açan ve bizleri motive eden, görüşlerini bizlerle paylaşan Belediye Başkanımıza da çok teşekkür ediyorum.”

Renklerin Sesi Resim Sergisi’nde 8 resmi sergilenen Güvenlik Görevlisi Özlem Dirim, aynı zamanda Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi bölümünde eğitim görüyor.