Dostluk İftarında Buluştular.

MHP'liler Dostluk İftarında...

MHP Gaziosmanpaşa eski ilçe başkanı Aytekin Çalışkan ve arkadaşları, Gaziosmanpaşa merkezde bulunan bir düğün salonunda dostluk iftarı verdiler. İftar davetine MHP MYK Üyesi Niyazi Paksoy, belediye başkan adayı Mikail Aras ve çok sayıda misafir katıldılar.

İftar yemeğinde konuşma yapan Aytekin Çalışkan Ramazan ayının önemine ve Türk toplumunun ramazan ayının oruç ayı ve birlik, beraberlik, yardımlaşma ve dayanışmasına değinerek İslam coğrafyasında yapılan zulümlerin karşısında kınanmasının yeterli olmadığını dile getirdi. 

 

Aytekin Çalışkan konuşmasına şöyle devam etti: ”İslamın en önemli gerçeği Kuran’dır. Kuran’ın düşmanı zülümdür ama zülmün dostu emperyalizmdir. Emperyalizmin adresi ise küresel güçler ve taşeronlarıdır. İşte bu güçler bu mübarek ayda dahi İslam coğrafyasında yapılan zulümleri hep yaptırıyor hem sessiz kalıyorlar. Bu durumda bizim yapmamız gereken akıllı düzgün güçlü bir şekilde hizmetimize devam etmek olmalıdır. Hizmet etmenin çok yönlü yolları vardır. Bizim hizmetimiz milletimizin birliği ve devletimizin dirliği, ezanımızın okunması, bayrağımızın dalgalanması için devam edecektir. 

Genel başkanımız sayın  Dr. Devlet Bahçeli’ye sadakatla bağlılığımızda ahlaklı, seviyeli, ilkeli bir anlayışla çalışmamıza rağmen arkadaşlarımıza haksızlık yapılmıştır. Haksızlığa uğrayan arkadaşlarımız İstanbul’un her yerinde haksızlığa uğramanın mutluluğunu yaşıyor! Çünkü haksızlığa uğramak çok iyidir. Önemi olan haksızlığın bizim tarafımızdan yapılmış olmamasıdır. Cenab-ı  Allah’a şükürler olsun ki haksızlık, adaletsizlik ahbap çavuş ilişkisi ne yapmışız nede yapanlarla beraberiz.” 

Aytekin Çalışkan konuşmasının devamında son olarak “10 Ağustosta yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçiminde devletimizin bütünlüğü ve milletimizin birliği geleceğimizin aydınlığı ve liderimiz Devlet Bahçeli’nin emri ve talimatları için ekmek için, Ekmeleddin ihsanoğlu için çalışıyoruz, çalışacağız ve kazanacağız” dedi.

İftar davetinde kadınlar ve aileler zaman zaman bozkurt işareti yaptılar.