Masa Tenisi Turnuvası Sona Erdi.

Gaziosmanpaşa Kent Konseyi, düzenlediği Masa Tenisi Halk Turnuvası’yla ilçede masa tenisi meraklılarını biraraya getirdi.

Turnuvanın açılışına Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, İstanbul Milletvekili Harun Karaca, Türkiye Masa Tenisi Federasyonu Başkanı Oktay Çimen, Ak Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Şahin Pirdal, İlçe Milli Eğitim Müdürü Servet Bakırcı, Gaziosmanpaşa Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Naci Usta, İBB Spor A.Ş. Genel Müdürü İsmail Özbayraktar, İBB Spor Kulübü Başkanı Ahmet Hamdi Çamlı, Gaziosmanpaşaspor Kulüp Başkanı Seyit Ateş ve çok sayıda davetli katıldılar.

 

Gaziosmanpaşa Kent Konseyi Başkanı Zekeriya Eroğlu, kent konseyi olarak Gaziosmanpaşa'nın sosyal gelişimine katkı sunmak istediklerini, bu turnuvanında bu amaç doğrutusunda gerçekleştiğini ifade etti. Eroğlu, çocukların kötü alışkanlıklardan ve sokaklardan spor sayesinde çekilebileceğini ifade ederek, gençlere spor yaptırmanın öneminin altını çizdi.

Masa Tenisi Turnuvası Komite Başkanı Kerim Koç ise, masa tenisinin değişik bir sor dalı olduğunu, ilçede buna ilgi duyan çok sayıda insanın bulunduğunu ifade ederek, turnuvaya gösterilen ilgiden memnun olduklarını dile getirdi. Koç ayrıca turnuvanın yapılmasında katkı sunan Gaziosmanpaşa Belediyesi ve Gaziosmanpaşa Kaymakamlığı'na teşekkür etti.

Şampiyonlara Kupaları Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta verdi.

Küçükköy Kız Meslek Lisesi Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirilen turnuvaya, 150 sporcu katıldı. Eleme usulü ile bir gün içinde yapılan turnuvada kıyasıya mücadeleler yaşandı. Turnuvada erkekler katagorisinde Cihan Koç şampiyon olurken, Kızlar katagorisinde Beyza Yaman şampiyon oldu.

Şampiyonlara kupalarını veren Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta "Dereceye giren ve turnuvaya katılan herkesi kutluyor ve tebrik ediyorum" dedi.

Özel Haber - www.GOPHABER.com