Fedai karakol'dan süreçle ilgili açıklama

BBP Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Fedai Karakol'un basın açıklaması şöyle oldu:

"Bu süreç artık çözüm süreci değilde zorbalık süreci olmaya başladı. Sürecin adı kırmak, yıkmak, halkı kızdımak, birbirilerimize düşürmek, halkı kışkırtmak olmuş bunların amacı ülkemizi vatanımızı karıştırmak gizli güçlere hizmet etmek  onlara kölelik yapmak bu vesile ile bu piyonları öne sürüyorlar.Hepsi aklını başına alsın milletimizin sabrını zorlamasın. 

Biz parti olarak diyoruz ki bir olalım diri olalım bir üretelim adaletli olalım adaletli dağıtım yapalım. Fakat bu   illegal örgütler vatandaşlarımızı kullanıyor bizim Kürt Türk Laz Çerkes Alevi Sunni gibi sıkıntımız derdimiz yok. Biz bir olmuşuz siz ne kadar bizi ayırmaya çalışsanız da millet buna musade etmeyecektir.  

Bir vatandaşımız belediye otobüsü ile kaza yapsa hele bide haksızsa yandı. O otobüsün tamirdeki durduğu süredeki parayı dahi alıyorsun. Ama yakana yıkana bir şey yapmıyorsun yapamıyorsun. Devlet kimse kırılmasın alın size dedikçe bunlar daha da ileri gidiyorlar. Ama bu millet geçmişini bildiği için sabır diyor  tefekkür ediyor,  Allah’a havale ediyor. Herkes bilmelidir ki terörle terörist ile müzakere olmaz. 

TÜRKİYE CUMHURİYETİ mizin en büyük özelliği Allah'a inancı tam olan bir millet. Bunun özü ise aile akraba konu komşu eş dost millet bağıdır. Bunu gören bazı ülkeler bizim gençlerimizi eroin kokain bonzai  yetmezmiş gibi 20.yüz yılın zehiri internet ve buna bağlı elekronik ürünleri bizim halkımıza özenti göstererek bağımlılık yaptılar. Bizden ahlakı terbiyeyi imanı alarak unutkanlaştırmak saflaştırmak tembelleştirmek için ellerinde ne gelirse yaptılar ve yapmaya devam ediyorlar. Biz buradan sizin aracılığınızla tüm halkımızı bilinçli olmaya davet  diyoruz rabbim yar ve yardımcımız olsun diyorum sizleri saygı sevgi muhabbetle selamlıyorum ALLAH a emanet ediyorum."