Muhtarlar protokol ile bir araya geldi.

Gaziosmanpaşa Muhtarlar Derneği Protokolü Misafir Etti.

Gaziosmanpaşa'nın 16 mahalle muhtarı, Trabzonlular Derneği Lokali'nde ilçe protokolü ile yemekte buluştu. Yemeğe Gaziosmanpaşa Kaymakamı Yaşar Karadeniz, Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Başsavcı Ahmet Akkaya, İlçe Emniyet Müdürü Kadir Yırtar ve bazı müdürler katıldılar.

Gaziosmanpaşa'ya yeni atanan Kaymakam Yaşar Karadeniz onuruna verilen yemekte bolca sohbet edildi. İyi dilek temennileirnde bulunuldu. Muhtarlar yemek sonrası söz alarak bazı sıkıntılarını ilçe prokolüne ilettiler. Onlardan bazı bilgiler aldılar. Sorunların çözümünde bilgi alışverişi ve birlikte hareketin faydalı olduğu ifade edildi.

Gaziosmanpaşa Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Furuncu, yemeği kaynaşmak için tertip ettiklerini ifade edip katılanlara teşekkür etti.

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta ise "Aranızda olmaktan mutluyum. Diyalog geliştirmek her alanda gerekli. Muhtarlarımıza bulundukları yerlerde yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum." Şeklinde konuştu.

Gaziosmanpaşa Kaymakamı Yaşar Karadeniz ise "Bizler hizmet için buralardayız. Bu ilçe ve ülke hepimizin aileler olarak çocuklarımıza sahip çıkar, bir şeyler anlatırsak sokaklardan çekeriz." Şeklinde konuştu.