Semih Katip Artık Çıksalınspor’un Başarısı İçin Ter Döküyor

Gaziosmanpaşaspor alt yapısından yetişen, A takım, Küçükköyspor, Güngören Belediyespor, Üsküdar Anadolu , Sandıklı Belediyespor ve  Erzincan Refahiyespor gibi Türkiye'nin profesyonel futbol liglerinde top koşturan golcü futbolcu  oynadığı 190 maçta rakip fileleri 30 kez havalandırdı. 

Semih Katip, artık  Bölgesel Amatör Lig 10. Grupta mücadele eden  İstanbul takımlarında Çıksalınspor’un  başarısı için ter döküyor. 

“BAL Ligi zor ve daha çok mücadeleye yönelik bir lig. Oyunlar güce dayanıyor. Ondan dolayı daha zorlu geçiyor “ şeklinde konuşan Semih Katip “Ancak işin bilincinde olan bir teknik heyetimiz, yönetimimiz ve futbolcu kardeşlerimiz var. İlk yarı iyi oynadığımız, kötü oynadığımız maçlar oldu. Ama genelde çok iyi mücadele ettik.  İnşallah iyi mücadelemizi  ikinci yarıda da sürdürüp  her türlü zorluğa rağmen  şampiyon olup görevimizi tamamlamak” ifadelerini kullandı. 

Çıksalınspor kulübünün  genç bir futbolcu için ideal bir yer olduğuna vurgu yapan  Semih Katip “Çünkü futbol için her şey var. Burada kendini sadece futbola veriyorsun. Futbolla yatıp futbolla kalkıyorsun. Tesislerimiz, antrenman sahamız güzel. Yani tam bir profesyonel bir takım gibi. İlgi ve alaka çok güzel. Yönetim, teknik heyetimiz, taraftarımız çok iyi. Yani genç bir futbolcu için ideal bir kulüp . Çıksalınspor bence amatör kulüplerden kesinlikle üst düzeyde bir kulüp “şeklinde konuştu.

Haber: Erol Eftekin