MHP'de Ahmet Özen Güven Tazeledi.

MHP'liler Birlik ve Beraberlik Mesajı Verdiler.

MHP Gaziosmanpaşa İlçe Teşkilatı'nın 9. Olağan Kongresi, birlik ve beraberlik içersinde Belediye Kültür Merkezi'nde yapıldı. Kongreye MHP MYK Üyesi Niyazi Paksoy, MHP İl Bşk. Yrd. 2. Bölge Başkanı İbrahim Ünal, eski ilçe başkanları, mahalle muhtarları, STK temsilcileri, DP İlçe Bşk. Ferruh Şendur, DSP kurucu ilçe bşk. Hayati Akbay ve misafirler katıldılar.

Kongrede MHP Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Ahmet özen yaptığı konuşmada; "Türkiye'de hükümet komşularla sıfır sorun dedi. Ama kavga etmediğimiz komşumuz kalmadı. Ülkeyi bölünmenin eşiğine getirmişlerdir. Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli, Tunceli'den bu ülkenin bölünmez bütünlüğünü bir kez daha haykırmıştır. Bu ülke inşallah bozkurtlarla karanlıktan aydınlığa kavuşacaktır. Gaziosmanpaşa'da kongrede oluşturduğumuz yeni yönetimimizle, daha güçlü bir şekilde genel seçim çalışmalarına başlayacağız. Bunu yaparken bütün teşkilatımızı ve Gaziosmanpaşa'yı kucaklayacağız" dedi.

Eski ilçe başkanlarından Ali Çanak ise söz alarak "MHP'de iki dönem ilçe başkanlığı, belediye başkan adaylığı ve milletvekili adayı görevlerinde bulundum. Hepinizle tuzumuz ekmeğimiz oldu. Geçmişte ilçe başkanlığı yapan arkadaşlarımız zor şartlar altında bu görevi onurla yerine getirdiler. Şimdi sıra Ahmet başkanımızda. Bu başkanlarımızla şu meydan da birlikte yürürsek yer yerinden oynar, seçimleri alırız." Şeklinde konuştu. Ali Çanak daha sonra eski ilçe başkanlarını sahneye davet ederek onları onure etti.

Kongre sonrasında Ahmet Özen başkanlığında oluşan MHP Gaziosmanpaşa İlçe Yönetimi'nde şu isimler yer aldı:

 

Özel Haber - www.gophaber.com