Ak Parti Gaziosmanpaşa İlçe Kongresi Yapıldı.

Ak Parti Gaziosmanpaşa'da Yönetim Yenilendi.

Ak Parti Gaziosmanpaşa 5. Olağan İlçe Kongresi, Küçükköy Kız Meslek Lisesi Spor Salonu'nda delege ve misafirlerin katılımı ile gerçekleşti. Kongreye İl Başkanı Aziz Babuşcu, İBB Başkanı Kadir Topbaş, GOP Bld. Bşk. Hasan Tahsin Usta, Ab Bakanı Volkan Bozkır, Sağlık Bak. Mehmet Müezzinoğlu, Milletvekilleri Hüseyin Bürge, Şirin Ünal katıldılar.

Kongrede açılış konuşması yapan İlçe Başkanı Şahin Pirdal, "Yerel seçimler ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde işyeri ziyaretleri ve ev sohbetleri ile gönüller aldık. Amatör ruhla, profesyonel bir ekiple çalıştık. Bu konuda teşkilatıma teşekkür ediyorum. Yeni çalışmaları yine birlikte yapacağız" dedi.

Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta ise partililere bir selamlama konuşması yaparak "Şu anda bir okulun spor salonunda kongre yapıyoruz. İBB Başkanımız ilçemize yeni bir spor salonu temeli attı. İnşallah bir sonraki kongremizi o salonda yaparız" dedi.

İl Başkanı Aziz Babuşcu ise "Erhan Başkanımız döneminde Büüykşehir'den çok güzel hizmetler aldık. Hasan Başkan döneminde bu hizmetler devam edecektir." Şeklinde konuştu.

Tek liste ile gidilen ve Şahin Pirdal başkanlığında oluşan yeni yönetim ve delege listesi şöyle oldu:

Listelerde yönetimde olan ve yönetime girmesi beklenen bazı isimlerin yer almaması, başka ilçede yönetimde yer alan bazı isimlerin bu listede olması dikkat çekti.

Özel Haber - www.gophaber.com